Folii geamuri cladiri

 

folie antiefractie

folie antiefractie

 

Suprafetele mari de geamuri (termopane mari si largi, cladiri acoperite in totalitate cu geamuri - cu asa numitul perete cortina) sunt deosebit de estetice insa prezinta o multime de dezavantaje, pericole. Foliile pentru geamuri plane (termopane, velux, etc) au fost dezvoltate tocmai cu scopul de a reduce sau chiar de a inlatura aceste dezavantaje. Geamurile sunt sensibile la lovituri. Se sparg usor, sunt un pericol real asupra persoanelor din jur. Cu scopul de a le face mai sigure au fost dezvoltate foliile de siguranta. Geamurile astfel infoliate sunt mai rezistente la socuri mecanice, iar in cazul spargerii cioburile sunt retinute de folie: nu se imprastie, nu ranesc. Contribuie la siguranta locului de munca, a institutiei (scoli, gradinite, oficii) respectiv la casele de locuit. Recomandarea Directivei Consiliului Uniunii Europene cu privire la locul de munca (89/654/EEC) prevede executarea sau acoperirea ulterioara cu materiale rezistente a suprafetelor transparente (vitrate), care pot fi un pericol pentru angajati in caz de spargere. Foliile de siguranta sunt disponibile in variante total transparente, colorate sau reflexive.

Geamurile termopan sunt o bariera foarte usoara pentru infractori. In majoritatea cazurilor patrunderea in locuinte, institutii, se intampla prin spargerea geamurilor termopan.

Pentru a creste rezistenta geamurilor la lovituri intentionate au fost dezvoltate foliile antiefractie. Oferim folii antiefractie LLumar, chiar si la categoria P2A a normei EU 356, norma obligatorie de respectat de catre banci si institutii financiare. Aveti geamurile usor accesibile? Nu asteptati pana gasiti locuinta sparta de hoti! Echipati geamurile cu folie antiefractie, inainte sa va viziteze raufacatorii!

 

                 

 


Folie protectie solara

folii geamuri cladiri - birouri
folii geamuri cladiri - clujana

 

Geamul termopan permite supraincalzirea locuintelor si a birourilor pe timp de vara. Geamurile sunt facute in asa fel incat sa reduca cat posibil pierderea caldurii din incapere dar in fata razelor solare sunt ineficiente.

 

Pentru a reduce supraincalzirea spatiilor va oferim foliile cu protectie solara LLumar, care reflecta pana la 81% energie solara! Vi se incinge casa sau biroul in timp de vara? Consuma prea mult sau este ineficienta instalatia de climatizare?

 

Solutia pentru aceste probleme o reprezinta foliile cu protectie solara. Sunt disponibile intr-o varietate mare de culori si intensitati diferite .

Un alt efect negativ, este soarele care deranjeaza in timpul lucrului la calculatoare (in birouri). Lumina intensa a soarelui, care nu este indeajuns filtrata de geamurile clasice. Foliile cu protectie solara reduc luminozitatea geamurilor, pentru a putea lucra in conditii optime la calculator, contribuind astfel la cresterea productivitatii societatii dvs.

 
 
 
 

   Geamurile permit vizibilitatea in interior, ceea ce este chiar neplacut, mai ales cand se opresc          trecatorii si se uita in incaperea in care va desfasurati activitatea. 

folii geamuri cladiri - birouri

 

Obiectele valoroase din birou, tenteaza la furt, nu uitand de faptul ca majoritatea masinilor sunt sparte pentru ca proprietarul tocmai a lasat ceva valoros la vedere.

 

Foliile LLumar asigura intimitate pe timpul zilei, fara sa opreasca vizibilitatea catre exterior. Intimitatea si siguranta sunt  2 factori importanti intr-o firma serioasa.

folii geamuri cladiri - birouri

                                          


Foliile Decor

folii geamuri cladiri - birouri folie decor

 

Geamurile despartitoare de birouri la fel permit vizibilitatea, deranjand activitatea ambelor persoane aflate in cele doua parti ale geamului. Pentru a corecta acest neajuns s-au creeat foliile decor. Exista in mai multe variante, de la total opace pana la doar putin vizibile.
 

Usile, peretii despartitori (glasswand-uri) confectionate integral din sticla aduc pericolul de a nu fi observati din timp. Pentru a face aceste obiecte atat de estetice vizibile, se aplica folii decor, astfel dispare pericolul de accidentare prin contactul direct cu ele.

Foliile decor - cum denumirea sugereaza - decoreaza geamurile interioare a birourilor oferind o personalitate aparte.

Geamurile clasice permit razelor nocive UV sa patrunda in incapere. Razele UV sunt cele care cauzeaza mai multe forme a cancerului de piele, decoloreaza tapiteriile, materialele textile, imbatranesc materialele plastice. 

folii geamuri cladiri -  vitrine

 

Foliile protectie UV au fost create special pentru a absoarbe razele UV. Sunt aplicate pe geamurile vitrinelor pentru a proteja exponatele, la geamurile locuintelor pentru a proteja amenajarile interioare.

Foliile protectie UV absorb 99,5% din razele nocive UV (UV A si UV B).

 

Aflat mai multe despre foliile arhitecturale pe paginile noastre: Folii protectie solara, Folii antiefractie, Folii decor, Folii impotriva razelor UV.
Vizitati Galeria de poze!

 

Cere acum o oferta personalizata!

Scrie-ne toate amanuntele necesare (scopul aplicarii foliilor, aspectul vizual urmarit, suprafata estimativa a geamurilor, accesibilitatea geamurilor – inaltimea la care se gasesc - , locatia cladirii) si vom raspunde in cel mai scurt timp cu mai multe variante de folii care se potriveste scopului tau.

  Sau suna la :  0264.450.007 - 0748.144.622