Ai magazin cu vitrina si esti nevoit sa arunci exponatele?

Nu mai pierde bani din cauza produselor distruse de razele solare (UV)! 

Cel mai mare cosmar al unui proprietar de magazin cu exponate in vitrina, este soarele care ataca produsele expuse, le decoloreaza si "le distruge" pana in adancul materialului. Daca ai un astfel de magazin stii exact despre ce vorbim. 

 

Venim in ajutorul tau si dorim ca impreuna cu tine sa stopam deteriorarea produselor expuse in vitrine cu ajutorul foliilor UV CL. Acestea sunt ideale pentru geamurile vitrinelor, unde transparenta este extrem de importanta.

Specialistii nostri au fost solicitati de foarte multe ori pentru a aplica aceste folii pe vitrinele diferitelor magazine:

- shop-uri cu telefoane mobile

- magazine cu haine si accesorii

- magazine de incaltaminte

 

 

Fiind transparente, foliile UV CL nu numai ca permit o buna vizibilitate catre exponate, dar le si protejeaza impotriva decolorarii sau deteriorarii. Astfel, hainele expuse in vitrina isi pastreaza culorile timp indelungat, iar componentele telefoanelor mobile sau ale aparatelor electrocasnice, spre exemplu, nu risca sa se crape sau sa se degradeze.

 

Asadar, daca ai nevoie de protectie impotriva razelor UV, contacteaza-ne acum! Vei primi o oferta personalizata, in functie de cerintele si preferintele tale, dar si consultanta de specialitate!