Ai faruri matuite? Hai să le facem NOI - NOUȚE!

 

 

 

Cea mai mare problema insa nu o reprezinta faptul ca farurile sunt urate, ci faptul ca ele lumineaza prost, incat viata ta este pusa in pericol atat ziua cat si noaptea.

Doua exemple :

 

1. Circuli noaptea intro zona neiluminata. Farurile tale mate, lumineaza doi metri, dar trebuie sa-ti casti ochii in toate partile. Din senin vezi ca apare un om in fata ta, care circula regulamentar pe trecerea de pietoni, doar ca farurile tale slabe nu te-au "avertizat" despre acest lucru. Iti risti atat viata cat si libertatea, si pe langa asta pui in pericol si viata celorlalti participanti in trafic

 

2. In timpul zilei cu vizibilitate perfecta, circuli pe un drum national cu viteza legala de 80 km/h. Pe contrasens apare un conducator care depaseste alte masini, doar ca nu reuseste sa intre la loc si se izbeste frontal de tine. Cauza? Multi conducatori auto apreciaza distanta fata de masina spre care se indreapta, dupa puterea farurilor. Un far matuit, ne "ajuta" sa fim invizibili pentru masinile care vin dinspre contrasens. In joc sunt multe vieti, daca circuli cu faruri matuite! Mai sus ti-am prezentat doar doua exemple simple si posibile din viata de zi cu zi. Gandeste-te bine, cat ii de important daca farurile tale lumineaza corect!

 

Suna acum pentru programare : Telefon 0264-450-007 , 0748-144-622
 

 

Ai faruri matuite care strica aspectul masinii?

 

 

Masina ta merita faruri transparente si super lucioase!

 

Farurile urate si matuite strica aspectul masinii, scad semnificativ valoarea de revanzare.

Reconditionarea este mult mai ieftina decat achizitonarea unui set nou de faruri.

 

Este recomandat sa reconditionezi farurile originale. Inlocuirea farurilor cu altele originale este scumpa, poate sa depaseasca chiar si 1000 euro. Cele neoriginale sau cu atat mai mult cele provenite din orient, lumineaza aiurea si se matuiesc foarte repede. 
 
Dealtfel masina ta poate sa fie respinsa la ITP doarece se masoara unghiul farurilor, iar daca sunt matuite nu lumineaza corespunzator.
 
 

Suna acum pentru programare : Telefon 0264-450-007 ,  0748-144-622

 

 

                                           

 

In primul rand sa vorbim despre acele metodele „miraculoase” despre care probabil ai aflat prin forumuri, pe diferite sire-uri automobilistice, filme youtube incarcate de catre „specialisti”.

 

Aceste tutoriale sunt caracterizate de un singur lucru comun: nici unul dintre ei nu isi asuma responsabilitatea si nici unul nu ofera garantie. Nici verbala, daramite scrisa si stampilata cu termene precise. Evident, se pot face multe incercari cu rezultat mai mult sau mai putin nesatisfacator. In cel mai bun caz rezultatele pot fi niste faruri cu ceva mai lucioase, care dupa scurt timp devin la fel de matuite.

 

Riscul major insa este sa distrugi suprafata farurilor. Folosind solutii sau hartii abrazive neadecvate, neverificate pentru acest scop si utilizand masina de gaurit in locul un slefuitor de far chiar se poate intampla ca ulterior sa fi nevoit sa-ti cumperi alte faruri. Pastele miraculoase, fie ele pasta de dinti sau paste de lustruit sau chiar polish de vopsea, nu pot scoate gropitele si zgarieturile de pe suprafata farului. In cel mai bun caz pot doar sa faca o suprafata mai lucioasa care in foarte scurt timp v-a fi la fel de mat ca si inainte.

 

 

 

Recomandam acoperirea farurilor dupa reconditionare cu folie de protectie pentru o durabilitate mult mai lunga. Va oferim cele mai transparente folii de protectie din poliuretan marca LLumar fabricate in SUA.

 

Garantia reconditionarii farurilor este 1 an iar in cazul aplicarii foliilor de protectie este de 3 ani.

 

Pretul reconditionarii incepe de la 190 lei , sau 350 lei cu folie de protectie. Preturile sunt pentru ambele faruri si difera in functie de marimea lor.

 

Va putem oferi o polishare simpla, doar cu pasta abraziva, incepand de la 30 lei/far. Efectul acesteia insa este limitat dar si durata de viata este scurta.

 

 

 

Suna acum pentru programare si farurile tale vor fi nemaipomenit de lucioase! 

 

 

Ne gasesti in Cluj Napoca, str Plevnei nr 42. Telefon 0264 450 007 sau  0748 - 144.622

 

 

Poate te intereseaza si :

 Folii Auto

 Folii Geamuri Cladiri

Reparatii Parbrize

Contact