Reparatii parbrize (ciobituri si fisuri)

 

 

 

Ai parbrizul ciobit sau fisurat?

 

Hai sa ghicim...ti-a sarit o piatra de la roata unui camion si ti-a ciobit parbrizul? Ai trecut printr-o zona proaspat asfaltata si ai fost bombardat cu sute de pietricele de la rotile celorlalti conducatori auto? Sau poate ti-ai scapat stergatorul de parbriz, in timp ce incercai sa-l schimbi?

 

Nu-i nici o problema, noi avem rezolvarea!

 

Aceste lovituri de piatra se pot repara cu succes. Ideea este sa vii cat mai repede, daca se poate chiar dupa producerea loviturii, pentru a fi reparate de urgenta!

 

O ciobitură poate sa se extinda oricand intro fisura lunga. Cu cat mai mult se amana repararea ciobiturii, risti tot mai mult ca parbrizul sa se fisureze. Dupa care, bineinteles trebuie schimbat cu un parbriz nou. Pe de alta parte, in timp zona afectata se umple cu praf si mizerie sau se contamineaza cu solutia de la parbriz. 

 

 

 

Cele mai intalnite cauze, care transforma ciobiturile in fisuri lungi :

 

- incalzirea sau racirea brusca a geamului (soc termic)

- din cauza socurilor fizice sau a zdruncinarilor cauzate de gropi

- cand o alta piatra loveste zona afectata 

- torsionarea usoara a caroseriei, de ex : urcarea pe trotuar, ridicarea masinii pe elevator sau chiar si cu ocazia inlocuirii unei roti.

 

 

Reparatia este GARANTATA in stadiul de ciobitura, iar aceasta va deveni aproape invizibila daca este reparata din timp. 

 

Daca ciobitura s-a deschis si si-a continuat traiectoria pe suprafata parbrizului, trebuie acordat o ultima sansa de reparatie.

Cu cat fisura reparata este mai scurta cu atat cresc sansele sa reziste in timp. 90% din fisurile de pana in 30 cm rezista cel putin 1 an.

 

Totodata trebuie tinut cont de faptul ca fisura reparata la timp v-a disparea in proportie de 90%, mai ales daca este reparat inainte de a se umple de praf si mizerie. 

 

O fisura mai mare poate cauza probleme vizuale, atat ziua cat si noaptea. Siguranta la volan este cea mai importanta. La inspectia tehnica periodica (ITP) risti sa fii respins cu o fisura lunga.

Nu astepta ca din ciobituri sa devina fisura! Vino cat mai repede!

 

 

 

 

 

Economiseste timp! Lucrarea dureaza maxim 1 ora, fata de schimbarea unui parbriz care dureaza cel putin o zi.

 

Pont : Cu cat te prezinti mai repede la repararea ciobiturilor, cu atat te va costa mai putin. Trebuie sa previi fisurarea parbrizului care duce la costuri mai ridicate.

 

Cu doar 60 de lei iti reparam o ciobitura care te salveaza de la schimbarea parbrizului.

 

 

 

Suna acum pentru reparatii parbrize! Ne gasesti in Cluj Napoca, str Plevnei nr 42. Tel 0264.450-007 sau 0748 - 144.622

 

 

Poate te intereseaza si :

 Folii Auto

 Folii Geamuri Cladiri

Reconditionare Faruri

Contact