Ești supărat că ai luat o piatră direct în parbriz?

 

Vino să "vindecăm rana" încât să nu se extindă.

 

Hai sa ghicim...ti-a sarit o piatra de la roata unui camion si ti-a ciobit parbrizul? Ai trecut printr-o zona proaspat asfaltata si ai fost bombardat cu sute de pietricele de la rotile celorlalti conducatori auto? Sau poate ti-ai scapat stergatorul de parbriz, in timp ce incercai sa-l schimbi?

 

Nu-i nici o problema, noi avem rezolvarea!

 

Aceste lovituri de piatra se pot repara cu succes. Ideea este sa vii cat mai repede, daca se poate chiar dupa producerea loviturii, pentru a fi reparate de urgenta!

 

O ciobitură poate sa se extinda oricand intro fisura lunga. Cu cat mai mult se amana repararea ciobiturii, risti tot mai mult ca parbrizul sa se fisureze. Dupa care, bineinteles trebuie schimbat cu un parbriz nou. Pe de alta parte, in timp zona afectata se umple cu praf si mizerie sau se contamineaza cu solutia de la parbriz. 

 

 

 

Cele mai intalnite cauze, care transforma ciobiturile in fisuri lungi :

 

- incalzirea sau racirea brusca a geamului (soc termic)

- din cauza socurilor fizice sau a zdruncinarilor cauzate de gropi

- cand o alta piatra loveste zona afectata 

- torsionarea usoara a caroseriei, de ex : urcarea pe trotuar, ridicarea masinii pe elevator sau chiar si cu ocazia inlocuirii unei roti.

 

 

Ciobituri

 

Reparatia ciobiturilor (punctuletelor sau stelutelor) care nu depasesc ca si dimensiune o moneda de 50 de bani, costa 70-90 lei in functie de dimensiunile si dificultatile lor. Pentru acestea garantam ca nu pornesc in viitor si oferim si garantie. Lucrarea dureaza aproximativ o ora.

 

 

Fisuri

 

Reparatiile de fisuri sunt garantate pana la 10 cm lungime. Reparam si fisuri mai lungi, pentru ca marea lor majoritate rezista ani buni. Recomandam reparatia fisurilor pana la 30-40 cm, peste aceasta lungime scad sansele sa reziste in timp. Ce putem sa va spunem este ca fisurile de pana la 30 cm rezista in 90% peste un an. In ambele cazuri este foarte important ca reparatia sa se execute cat de repede posibil. Smogul din aer, praful, colorantii din lichidul de parbriz pot contamina fisura sau ciobitura. In aceste cazuri reparatiile nu sunt la fel de transparente. Reparatia fisurilor costa 70 lei pana in 10 cm, mai lungi de atat 6 lei/cm.

 

 

 

 

Pont : Cu cat te prezinti mai repede la repararea ciobiturilor, cu atat te va costa mai putin. Trebuie sa previi fisurarea parbrizului care duce la costuri mai ridicate.

 

 

 

 

Suna acum pentru reparatii parbrize! Ne gasesti in Cluj Napoca, str Plevnei nr 42. Tel 0264.450-007 sau 0748 - 144.622

 

 

Poate te intereseaza si :

 Folii Auto

 Folii Geamuri Cladiri

Reconditionare Faruri

Contact