Aniversare 10 ani de colaborare de succes cu LLumar.

   
Postat la data de:  16/8/2018
In 25 august 2011, am sarbatorit 10 ani de colaborare de succes cu reprezentantii Romani al Solutia Performance Films, reprezentantul producatorului marcii LLumar; considerata a fi cea mai cautata marca de folie din lume. Colaborarea noastra a inceput in vara anului 2001, cand satui de problemele cauzate de foliile auto dubioase, asa zisele "folii din piata", am cautat un furnizor pentru un brand suficient de solid pe care sa ne putem baza afacerea.

Deschiderea reprezentantei LLumar in Romania tocmai in aceea perioada a fost mai mult decat oportuna pentru noi. Colaborarea noastra a inceput prin organizarea de catre importator al unui curs de pregatire de montat folii la trei dintre cele mai recunoscute ateliere de folii din Budapesta. Am avut ocazia de a studia metodele de lucru a celor trei montatori experimentati in acest domeniu, iar faptul ca in aceea vreme ei acumulasera deja o experienta de 10 ani in activitate, ni se parea o performanta fantastica.

Cu unul dintre ei (Thomyfolia - Orosz Tamas) tinem legatura si in ziua de azi, dorind sa-i multumim si pe aceasta cale ca pe langa sfaturile pretioase si rabdarea aratata ne-a facut sa intelegem cat de important este sa fii "best in business". Incepand cu aceasta data singura marca de folie auto si folie pentru geamuri cladiri aplicate de noi au fost exclusiv cele LLumar de provenienta din SUA, lasand in urma compromisurile, neplacerile cauzate de foliile de "piata".

Am realizat ca putem fi profesionistii domeniului "folie auto si geamuri cladiri" doar daca materialele folosite sunt de prim rang si din experienta de 10 ani va putem spune ca folia LLumar este cu adevarat cea mai buna solutie. Dovedeste si nivelul vanzariilor pe plan mondial: Solutia Performance Films singur produce si vinde mai multa folie decat toti ceilalti producatori impreuna. Am avut multe proiecte comune la diferite lucrari de amploare - primul in 2002 consta in aplicarea foliilor de protectie solara pe geamurile ce formeaza cupola restaurantului

Piramida a Colegiului Universitarilor din Cluj-Napoca, unde am montat peste 500 mp de folie pentru protectie solara lucrand la o inaltime de pana la 8 m. Am participat la mai multe concursuri de montat folii la nivelul Europei de Sud-Est (organizata de reprezentanta LLumar), unde in 2002 am castigat titlul de cea mai buna echipa din Romania, fiind calificati la turneul European de la Bielefeld - Germania. In 2004 am aparat titlul de cea mai buna echipa romaneasca, calificandu-ne la fel pentru turneul European de la Bielefeld. Seria concursurilor s-a incheiat in 2006 la Balaton (Ungaria) dupa care temporar s-a suspendat organizarea bianuala a acestor concursuri din cauza deteriorarii conditiilor economice pe plan mondial.

Putem spune ca am castigat multa experienta la aceste concursuri studiind diferitele tehnici ale celor mai bune ateliere de aplicat folii invitate din Serbia, Macedonia, Muntenegru, Bosnia Hertegovina, Croatia, Slovenia, Ungaria, Romania, Bulgaria. De atunci am aplicat mai multe zeci de mii de mp. de folie pentru protectie solara, folie de siguranta sau folie antiefractie si avem peste 10.000 de masini infoliate pe parcursul celor 10 ani de activitate (media zilnica fiind de 4-5 masini infoliate pe zi). In anul 2006 ne-am inregistrat marca noastra proprie: Masterfol.

De la aceasta data ne identificam prin aceasta marca. De 10 de ani, noi suntem cei care ne ocupam de comfortul si siguranta locuintelor, birourilor si a masinilor voastre. Acum, dupa 10 zece ani de colaborare dorim in continuare: succes Masterfol, succes LLumar!