Cancerul de piele si expunerea la soare in timpul condusului

   
Postat la data de:  11/9/2018

Cancerul de piele si expunerea la soare in timpul condusului

Geamurile unei masini sunt construite pentru a oferi protectie in caz de accidente, insa protectia impotriva razelor ultraviolete, care pot provoca soferilor expusi la soare in timp indelungat cancer de piele, nu este reglementata decat in cazul parbrizului, scrie autos.aol.com.

Cateva studii au indicat existenta unei legaturi dintre cancerul de piele si expunerea la soare in timpul condusului.

In 2007, cercetatorii de la Universitatea St. Louis de Medicina au descoperit ca intr-un grup de 898 de pacienti afectati de cancer de piele, 53% dintre afectiuni erau prezente pe partea stanga. Statistic, partile cele mai afectate de cancerul de piele sunt zonele expuse in timpul condusului: capul, gatul, bratele si mainile.

 

Producatorii de geamuri pentru masini trebuie sa respecte o serie de standarde care impun patrunderea optima a luminii si faramitarea sticlei in cazul unui accident, insa nu exista nicio norma care sa reglementeze protectia impotriva razelor ultra violete.

 

Sursa : http://www.zf.ro/

 

Masterfol ofera solutie inedita, cu folii protectie UV de 99%, chiar si cu foliile cele mai deschise! Foliile se aplica pe interiorul geamurilor lasand un milimetru distanta de la margine pentru a nu se atinge de chedere. Pentru geamurile din fata este omologata o singura varianta de folie, care respinge 99% UV si 70% energie solara. Pentru geamurile din spate, inclusiv luneta se pot aplica folii indiferent de nuanta.

Protectia solara nu depinde de nuanta foliilor. Poate sa fie si folie foarte deschisa cu protectie solara ridicata. Poti opta pentru infolierea tuturor geamurilor, inclusiv pe fata. Iti oferim certificate omologate RAR. Nu necesita sa mergi sa stai la cozi pentru acte. La noi primesti tot ce este nevoie pentru a detine folii auto cu acte in regula 100% . 

 

 

Ne gasesti in Cluj Napoca pe Str Plevnei nr 42, sau la numerele de telefon : 0264 450 007  / 0748 144 622