Folii ultra-performante

   
Postat la data de:  16/8/2018
LLumar lanseaza foliile ultra-performante, gama AIR. Sunt folii destinate geamurilor din fata, care sunt foarte deschise (transparenta de 75% si 80%) reflecta la fel de multa caldura (reflexia energiei solare de 43%!) ca si foliile inchise la culoare.

Este de stiut faptul ca cei mai afectati de lumina excesiva si caldura solara sunt ocupantii locurilor din fata. Daca pe geamurile din spate se pot aplica folii inchise sau se pot monta perdele, pe geamurile usilor din fata si pe parbriz, aceste mijloace de umbrire sunt interzise. Din acest scop, CP Films (producatorul foliilor LLumar) a dezvoltat folii aproape invizibile, dar care reflecta o cantitate considerabila (43%) de energie solara. Sunt disponibile in doua nuante de culori: verzui si albastrui.

Aspectul geamurilor infoliate cu aceste folii este asemanator cu parbrizele heliomate. Performanta foliilor auto se masoara in procentajul de reflexie al energiei solare. Nu aplica folii, doar de dragul aspectului exterior! Alege foliile care iti ofera inclusiv o reala protectie! Aceste folii pe langa faptul ca absorb 99% din razele UV, reflecta o cantitate impresionanta de energie solara 43%. Ce inseamna asta? Inseamna va soarele nu o sa te mai arda la fata.

Diferenta dintre o folie simpla si cele avansate din gama AIR chiar se simte. Chiar simti ca soarele nu iti mai arde pielea. LLumar si-a demonstrat din nou superioritatea tehnica fata de ceilalti producatori!