Colantare Auto

   
Postat la data de:  6/9/2018

Iti prezentam serviciul de Colantare Auto Profesionala

 

Scopul nostru este de a-ţi oferi plăcere vizuală maximă şi durabilitate crescută. Ne adresăm clienţilor pretenţioşi cărora nu le plac compromisurile şi doresc ca maşinile lor să fie privite ca nişte bijuterii pe patru roţi.


Valoarea lucrarilor noastre de pana acum se afla ascunsa in detalii. Rezultatul final va fi intr-adevar o masina super bestiala si unicata! Multi isi vor intoarce capul dupa bijuteria ta.

 

Imbracarea elementelor se face dupa ce s-au demontat componentele necesare, cum ar fi: bara fata si spate, oglinzi (daca este cazul), manerele usilor, farurile si stopurile, bandouri si chedere de geamuri, asadar culoarea veche nu se va mai vedea pe margini.

Lucrarea dureaza 4 zile (timp standard de executie), oricum mult mai putin timp ca si vopsirea masinii. Imagineaza-ti ce bucuros vei fi dupa transformarea masinii...probabil mai tii minte senzatia aceea cand ti-ai cumparat masina...

 

Utilizam folii premium. Foliile folosite in atelierul nostru sunt produse in Belgia de liderul industriei, Grafityp. 

 

 

Folii mate, folii lucioase in diferite culori, folii carbon in diferite variante, folii cameleon in diferite nuante, folii imitatie de piele in diferite modele, tot ce iti poti imagina. Foliile Grafiwrap sunt proiectate pentru colantarea completa a masinilor. Evitam sa folosim foliile monomerice sau polimerice calandrate (folii destinate altor utilizari decat auto - calitativ inferioare).

 
 
Aplicam folii cast (turnate) care sunt mult mai stabile la caldura solara si folii wrap, care sunt create special pentru colantare auto.
Multe masini ne-au trecut pragul in toti acesti ani si putem spune ca majoritatea clientilor doreau, pe langa schimbarea culorii, reimprospatand imaginea masinii, sa-si protejeze vopseaua originala de zgarieturile zilnice. 
 
 
 
De ce sa alegi o folie speciala pentru colantare auto? 

 

 
- pentru ca masinile au forme foarte complexe (concave si convexe) unde foliile calandrate (cele utilizate in industria publicitara) la caldura se dezlipesc si la frig crapa
- pentru ca masinile sunt expuse la conditii meteo extreme
- vara la soare se incing la 80-90 garde Celsius si iarna la temperaturi scazute, folia este expusa imbatranirii 
- pentru a face fata spalarii cu jet la presiune
- pentru a rezista la spuma activa
- pentru a nu se contracta la efectul razelor UV (cu cat folia este de calitate inferioara cu atat se contracta in timp mai mult) - caz in care apare la vedere vopseaua originala.
- pentru a-si mentine mult timp culoarea originala
- pentru ca doar foliile destinate colantarii complete a masinilor se fabrica in latime de 1,52 m tocmai pentru ca toate elementele masinii sa fie infoliate dintr-o singura bucata.
 
 
Vrei sa-ti impresionezi cu adavarat anturajul?  Vrei sa transformi masina personala intr-una deosebita? Acuma e momentul! 

 

Citeste mai multe despre Colantare Auto