In sfarsit pe stoc noile folii LLumar, seria Avantgarde (pe baza de ceramica.)

   
Postat la data de:  16/8/2018
Au sosit noile folii Avantgarde (seria LATI) de ultima generatie, pe baza de ceramica care reprezinta varful de gama al celui mai mare producator de folii auto. Ce avantaje ofera aceste folii?

Foliile pe baza de ceramica izoleaza foarte bine razele solare (reflecta pana la 61% energie solara) fara sa creeze probleme la receptia undelor radio sau sa deranjeze receptia antenelor radio sau GPS.

Excelente izolatoare termice cu aspect impecabil. Foliile pe baza de ceramica au fost dezvoltate cu scopul de a proteja de razele solare superoare, fara sa altereze receptia undelor radio, a semnalului GPS si al telefonului mobil. Sunt cel putin la fel de performante ca si cele metalizate sau hibride (strat metalizat + strat vopsit), chiar mult mai bune in ceea ce priveste foliile mai deschise.

Cea cu trasparenta de 50% LATI 50 LS SR HPR (deschisa la culoare) se mandreste cu o reflexie al energiei solare de 46%! Nici un alt tip de folie asa deschisa nu este capabila sa reflecte aceasta cantitate de energie solara. Foliile ceramice LLumar din gama Avantgarde beneficieaza de 12 ani garantie!

Ele reprezinta varful de gama al industriei producatoare de folii destinate suprafetelor vitrate. Foliile LLumar din gama Avantgarde sunt disponibile acum - in premiera in Romania - la atelierul nostru din Cluj-Napoca, Str. Plevnei nr 42, in urmatoarele transparente: 5%, 15%, 35% si 50%, 78%.

Doriti un produs HI-Tech cu imagine perfecta si protectie solara extrema? Il aveti!

Vizitati-ne chiar acum la atelierul nostru Str. Plevnei nr 42, Cluj-Napoca) sau sunati pentru o programare 0264 450 007.
Va asteptam.