Sediul Masterfol este inchis Joi si Vineri (30 Noiembrie / 1 Decembrie).
Revenim Luni, in 4 Decembrie!
 
» Home »
PARBRIZE
PARBRIZE

Reparatii Parbrize

Esti suparat ca ai luat o piatra direct in parbriz?


Vino sa "vindecam rana" incat sa nu se extinda.

Hai sa ghicim...ti-a sarit o piatra de la roata unui camion si ti-a ciobit parbrizul? Ai trecut printr-o zona proaspat asfaltata si ai fost bombardat cu sute de pietricele de la rotile celorlalti conducatori auto? Sau poate ti-ai scapat stergatorul de parbriz, in timp ce incercai sa-l schimbi?

 

Nu-i nici o problema, noi avem rezolvarea!

 

Aceste lovituri de piatra se pot repara cu succes. Ideea este sa vii cat mai repede, daca se poate chiar dupa producerea loviturii, pentru a fi reparate de urgenta!

 

O ciobitura poate sa se extinda oricand intro fisura lunga. Cu cat mai mult se amana repararea ciobiturii, risti tot mai mult ca parbrizul sa se fisureze. Dupa care, bineinteles trebuie schimbat cu un parbriz nou. Pe de alta parte, in timp zona afectata se umple cu praf si mizerie sau se contamineaza cu solutia de la parbriz. 
 

Cele mai intalnite cauze, care transforma ciobiturile in fisuri lungi :

 

- incalzirea sau racirea brusca a geamului (soc termic)

- din cauza socurilor fizice sau a zdruncinarilor cauzate de gropi

- cand o alta piatra loveste zona afectata 

- torsionarea usoara a caroseriei, de ex : urcarea pe trotuar, ridicarea masinii pe elevator sau chiar si cu ocazia inlocuirii unei roti.

 

Pont : Cu cat te prezinti mai repede la repararea ciobiturilor, cu atat te va costa mai putin. Trebuie sa previi fisurarea parbrizului care duce la costuri mai ridicate.

Inlocuire parbrize


Parbrizul cedeaza usor, iar fisurile pot aparea de pe o zi pe alta, deoarece este extrem de expus la loviturile pietrelor aruncate de rotile celor din trafic, iar pe langa asta afecteaza si schimbarea brusca a temperaturii.


Vara sufla aerul conditionat pe geam, iar in timpul iernii pornim caldura la maxim. Toate astea duc la fisurarea parbrizului.


In cazul in care apar multiple fisuri lungi, singura varianta este inlocuirea parbrizului. Pentru a solicita o oferta de pret suna chiar acum la numarul 0264 450 007 sau 0748 144 622 iar un coleg de la receptie te iti comunica costurile iar daca te hotaresti poti sa te si programezi pe loc.

 

Vino sa vedem parbrizul si dupa constatare, care nu te costa nimic, iti spunem daca se poate repara si care sunt costurile.


 

Contacteaza-ne acum!
www.folie.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2022


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Masterfol - Reparatii si inlocuiri parbrize