» Home »
COLANTARI » garantii
garantii

Garantii Colantari

Suntem convinsi de faptul ca doresti ca masina ta sa fie cea mai eleganta si cea mai speciala.


La fel vrem si noi.


Ne place sa fim mandrii de fiecare lucrare realizata.


Din acest motiv te asiguram ca la Masterfol vei primi cele mai bune folii produse in Europa de Vest si SUA.


Utilizam numai folii profesionale destinate colantarii autovehicolelor si anume folii profesionale wrapping supercast. Aceste folii sunt suficient de groase pentru a rezista la intindere pe suprafete bombate si foarte bombate, cum sunt barile, oglinzile, fara sa faca cute sau sa crape in timp.


Cei drept pentru a beneficia de o lucrare exceptionala si rezistenta este necesar si multa pricepere si tehnica.


De care te asiguram ca dispunem.


Tehnicile, trebuie sa recunoastem nu am inventat noi, am invatat de la altii in strainatate care colantau masini in mod profesional de zeci de ani. Cei drept ici-colo le-am mai perfectionat si noi. Am participat la sesiuni de pregatire inclusiv la cele organizate in-house de catre trainerii marilor producatori de folii: Grafityp, Apa, Arlon, Awery.


Termenul de garantie pentru colantarea unui autovehicol este de doi ani.


Durata de viata 5-7 ani in functie de modelul foliei. Evident in cazul in care substratul (lacul si vopseaua) este in stare buna, nu prezinta fisuri, rugina sau exfolierea lacului.


Daca doresti sa-ti reinventati masina, sa o schimbi in mod radical si sa o faci exect asa cum ai visat-o intodeauna, iti suntem parteneri. Te asteptam cu sfauti si recomandari si cu o gama deosebit de larga de folii - peste 500 de modele, culor, nuante, efecte - si te asiguram va vei fi uimit la preluarea masinii.
 

Te vei indragosti de acea masina!


Contacteaza-ne acum!
www.folie.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2022


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Masterfol - Garantii colantari