» Home »
COLANTARI » Schimbare culoare si R.A.R

Daca te gandesti sa-ti schimbi culoarea masinii, trebuie sa stii ca trecerea acesteia in talon este foarte usoara si costa si foarte putin.

Cei care si-au colantat masina pana acum la Masterfol si au mers la RAR sa-si treaca noua culoare in talon, ne-au spus ca totul a durat 30 - 40 de minute. In clipul realizat de Digi24 gasesti cea mai simpla explicare a pasiilor de urmat: 
 

Ce trebuie sa faci daca vrei sa schimbi culoarea

In cazul in care a fost schimbata culoarea masinii, tot ce trebuie sa faci este sa mergi la RAR (Registrul Auto Roman) sa treaca noua culoare in cartea de identitate a vehiculului dupa care faci o programare iar la data stabilita mergi la sediul la care te-ai programat cu urmatoarele documente:

  • o cerere - scrisa de mana pe care o semnezi in fata angajatului R.A.R.,
  • actul tau de identitate,
  • cartea de identitate a vehiculului.

Procedura la RAR costa doar 90 de lei.

Urmeaza un drum pana la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule, unde trebuie sa ceri eliberarea unui nou certificat de inmatriculare. Aici platesti doar 37 de lei, care este contravaloarea noului talon. Ca sa-l obtii trebuie sa ai la tine o cerere pentru un nou certificat de inmatriculare, cartea de identitate a vehiculului cu modificarea trecuta de RAR in original si copie dupa actul de identitate, original si copie.

 

Contacteaza-ne acum!

Vezi mai multe

Despre colantare auto

Tot ce nu stiai despre colantare auto. Mituri si intrebari frecvente despre colantare auto.

Paletar culori

Alege-ti culoarea preferata & let’s wrap it!

Descopera cele mai interesante culori si nuante pentru colantare auto. De la folii lucioase, mate, perlate si metalice pana la cele periate, imitatii de piele, carbon sau cameleon...intr-un cuvant:i EXCLUSIVE!


De ce sa alegi Masterfol?
Vrei sa ai garantia unei lucrari profesioniste incat sa te bucur de noua ta culoare?

Copyright © Masterfol 2018. Webdesign by Softimpera  | 
Schimbare culoare si R.A.R
 Contact