» Home »
COLANTARI » Schimbare culoare si R.A.R

În conformitate cu Directiva 2007/46/CE, cele 10 culori de baza care pot fi înscrise în cartea de identitate a vehiculului sunt: alb; galben; portocaliu; rosu; violet; albastru; verde; gri; maro si negru.

 

Dupa colantarea vehiculului în culoarea sau culorile preferate, trebuie sa va prezentati la sediul unei reprezentante RAR pentru modificarea culorii în cartea de identitate a vehiculului.
 

Documentele necesare la RAR pentru modificarea cartii de identitate a vehiculului (CIV) în urma schimbarii culorii vehiculului sunt:
– cerere activitate RAR (cererea se va completa olograf de catre solicitant pe propria sa raspundere ?i va fi semnata în prezenta angajatului R.A.R. care efectueaza activitatea);
– actul de identitate al solicitantului;
– cartea de identitate a vehiculului în original.

În cazul în care solicitantul activita?ii nu este ?i proprietarul vehiculului va fi necesara prezentarea unui act de reprezentare legala (delega?ie daca de?inatorul este persoana juridica sau împuternicire notariala daca de?inatorul este persoana fizica).


Mentionam ca pentru modificarea culorii în cartea de identitate a vehiculului este necesara obtinerea în prealabil a unei programari.

 

Contacteaza-ne acum!

Vezi mai multe

Despre colantare auto

Tot ce nu stiai despre colantare auto. Mituri si intrebari frecvente despre colantare auto.

Paletar culori

Alege-ti culoarea preferata & let’s wrap it!

Descopera cele mai interesante culori si nuante pentru colantare auto. De la folii lucioase, mate, perlate si metalice pana la cele periate, imitatii de piele, carbon sau cameleon...intr-un cuvant:i EXCLUSIVE!


De ce sa alegi Masterfol?
Vrei sa ai garantia unei lucrari profesioniste incat sa te bucur de noua ta culoare?

www.folie.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2022


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Schimbare culoare si R.A.R