Sediul Masterfol este inchis Joi si Vineri (30 Noiembrie / 1 Decembrie).
Revenim Luni, in 4 Decembrie!
 
» Home »
Contact
Contact

Te asteptam la sediul MASTERFOL pe str. Plevnei nr. 42 

Iti punem la dispozitie un sediu nou cu parcare incapatoare, receptie moderna dotata cu sala de asteptare, wifi gratuit + conditii de ultima ora. Serviciile profesioniste iti sunt oferite de o echipa tanara si dinamica, instruita corespunzator incat sa pleci tot timpul multumit si cu zambetul pe buze. :) 

 

Noul sediu este situat in zona industriala, pe str Plevnei nr 42 vis-a-vis de Lemnconfex. Pentru a ajunge la noul sediu iti oferim trei rute principale :

  • Daca vii dinspre centrul Clujului : 

 Mergeti pe Calea Dorobantilor 1,5 km dupa care virati la stânga pe Aleea Bibliotecii. La sensul giratoriu, urmati a 2-a iesire spre Strada Fabricii. Mergeti inainte circa 1,2 km (treceti de Kaufland si printr-un sens giratoriu tot inainte). La semafor virati la dreapta pe Strada Câmpina. Continuati tot inainte pe Strada Plevnei. Destinatia va fi pe partea dreapta, vis-a-vis de Lemnconfex.

-> Vezi ruta prin Google Maps

 

  • Daca vii dinspre Dej :

Mergeti spre vest pe Strada Traian Vuia. Dupa al patrulea semafor virati la dreapta pe Strada Branului. Dupa 250m, in curba de 90 de grade virati la stânga pe Strada Plevnei. Dupa calea ferata mergeti inca 600m. Destinatia va fi pe partea stânga vis-a-vis de Lemnconfex

-> Vezi ruta prin Google Maps

 

  • Daca vii dinspre Gara sau Real (Auchan mai nou) :

Continuati pe Strada Caii Ferate si treceti pe sub podul caii ferate. Virati usor la dreapta pe Strada Oasului si continuati pe Bulevardul Muncii. La al doilea sens giratoriu virati dreapta spre Strada Fabricii si continuati pana ce treceti pe pod si ajungeti la intersectia semaforizata. Virati stanga si urmati Strada Câmpina si tot inainte pe Strada Plevnei circa 1,1 km de la intersectie. Destinatia va fi pe partea dreapta vis-a-vis de Lemnconfex.

-> Vezi ruta prin Google Maps

 

Orar:    
Luni - Vineri : 8:00 - 17:00
Sambata - Duminica : Inchis

 

 


 

Folii Auto si Folii Geamuri Cladiri Cluj Napoca


 

 

 
 
 
Contacteaza-ne acum!

www.folie.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2022


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Masterfol - Contact