» Home »
FOLII GEAMURI AUTO » Aplicarea foliilor auto

Aplicarea foliilor auto


Te invitam sa parcurgi acest material, pentru a intelege mai bine procedeul de lucru la Masterfol si pentru a te convinge de calitatea serviciilor pe care ti le oferim.
 
Inca de la inceputul activitatii noastre, am avut sansa de a invata tehnici si practici de lucru direct de la montatori de top din Ungaria. In anul 2001, am participat la stagii de pregatire si instruire coordonate de cei mai buni profesionisti din strainatate, cu experienta vasta in domeniu.
 
Pasii necesari pentru aplicarea foliilor pe geamuri:

 
 

Demontarea geamurilor


Pentru un rezultat estetic superior si durabil, am ales metoda de lucru prin demontarea geamurilor laterale. Nu se demonteaza geamurile laterale si lunetele lipite, decat cele care permit acest lucru, in conditii de maxima siguranta, cu profesionalism si simt de raspundere.
 
Aplicarea foliilor se realizeaza mult mai bine, decat prin simpla aplicare superficiala care nu rezista in timp.
 
Demontarea geamurilor din usi, respectiv a celor din caroserie si a lunetelor montate in cheder este cel mai bun procedeu de montare a foliilor. Doar in acest fel se poate aplica folia pana la marginea geamului (inclusiv sub chedere), respectiv pana la marginea superioara a geamurilor culisante. Garniturile geamurilor sunt pline de praf si scame, care nu au voie sa ajunga sub folie. Partea geamului care este acoperit de panoul usii este imposibil de curatat fara sa se demonteze geamul.
 
Ori daca folia se pune doar pana in dreptul garniturii panoului de usa, riscul de a se dezlipi la urcare si coborare este destul de ridicat. O lucrare executata de noi va fi mereu de calitate superioara: nu vor exista imperfectiuni in montare (folii taiata in zigzag, sifonata si presarata cu praf si scame).
 
Timpul acordat demontarii si remontarii poate fi chiar mai lunga decat insasi aplicarea foliilor.
Ne motiveaza insa satisfactia dvs.. Preferam sa avem avem clienti pe deplin multumiti.
 

Aplicarea foliilor


 
Foliile sunt aplicate pe geamuri dupa procedeul standard, important este insa ce se intampla cu acestea dupa aplicare. Toate geamurile dupa infoliere sunt incalzite si uscate in totalitate cu arzoatore infrarosii speciale.
Aceasta supraincalzire catalizeaza procesul de uscare, garantand rezultate de durata. In acest fel geamurile se vor putea cobora si urca chiar la predarea lucrarii, tocmai pentru a putea controla calitatea lucrarii.

 
 

Infolierea lunetelor


 
Indiferent de marime sau de linia de curbura, lunetele se infoliaza doar dintr-o singura bucata! Este inacceptabila montarea din fasii sau bucati de folie! O montare profesionala are drept rezultat o luneta curata, fara impuritati (puncte albe, scame, fire de par etc.), fara taieturi, sifonari, pete sau bule de aer. La Masterfol se foloseste o tehnologie speciala de termocontractare, care asigura o lucrare corecta si frumoasa.
 
Folia se aplica dintr-o bucata, fara imperfectiuni, chiar si pe cele mai curbate lunetele (Peugeot 307 SW, Renault Clio 2, Peugeot 206, Ford Mondeo I HB, Opel Tigra, Chevrolet Corvette, etc.). Ca si in cazul geamurilor laterale, dupa aplicare, luneta este supraincalzita cu un arzator electric cu raze infrarosii, pentru a grabi uscarea foliei.

 
 

Remontarea geamurilor


 
Urmeaza remontarea geamurilor. Obligatoriu toate elemente de montaj uzate sau rupte (clipsuri, cleme, patenti) vor fi inlocuite cu altele noi originale.
REZULTATUL
Masina iese din atelier cu folia perfect uscata, fara urme de apa sau bule de aer. Geamurile se pot urca si cobori in conditii normale, iar lucrarea poate fi verificata pe loc. Retine insa, ca aceasta verificare este posibila doar daca geamurile au fost demontate si uscate fortat. La o lucrare realizata fara demontare, defectele executariivor fi vizibile dupa doar cateva zile, cand foliile vor fi uscate.
 
Pentru linistea ta!
Ai retineri in privinta demontarii panourilor de la usi? Toate clipsurile, clemele sau patentii care se deterioreaza, sunt schimbate cu altele originale
Iti garantam ca tapiteriile usilor sunt fixate corespunzator dupa fiecare lucrare.
O dovada a profesionalismului si indemanarii noastre este faptul ca reusim sa multumim clienti foarte pretentiosi, cum ar fi reprezentantele auto, care ne solicita serviciile pentru aplicarea foliilor pe masini inca nevandute. Bineinteles si experienta noastra isi spune cuvantul si este un factor important in activitatea pe care o desfasuram.
Verifica mai jos lista atelierelor autorizate din oras:


 

Demontare foliilor vechi / uzate


 
Ai folii aplicate pe geamuri de ceva vreme care au o calitate indoielnica, sau vrei doar sa le schimbi cu altele?
 
Recomandarea noastra este sa eviti atelierele neautorizate, pentru a nu avea parte de surprize neplacute. Risti sa ramai cu adezivul pe geamuri sau, mai rau sa distrugi firele dezaburitoare de pe luneta.
La Masterfol, iti garantam servicii de calitate superioara si profesionalism pe tot parcursul lucrarii. In plus, daca vrei inlocuirea foliilor  cu unele foarte bune si durabile, demontarea este din partea casei.
 
Exact cum ai citit: DIN PAR-TEA CA-SEI :)

 


Intretinerea foliilor auto


 
Geamurile infoliate cu foliile auto LLumar se curata la fel ca si geamurile obisnuite. Se folosesc prosoape de hartie si solutii de curatat geamuri.
Foliile auto LLumar sunt acoperite cu cel mai durabil strat antizgariere din industrie deci nu trebuie sa iti faci griji ca se vor zgaria la spalatorie sau la o simpla atingere
Contacteaza-ne acum!
Copyright © Masterfol 2018. Webdesign by Softimpera  | 
Aplicarea foliilor auto - Folie.ro
 Contact