» Home »
FOLII GEAMURI AUTO » Folii auto antiefractie

Folii auto antiefractie


Din pacate, in ultima vreme, numarul furturilor din masini este in crestere. Tehnicile de furt sunt, de obicei, simple, iar hotii au descoperit care sunt partile vulnerabile ale unui autovehicul: geamurile. Multe dintre furturile din masini incep cu spargerea geamurilor – actiune rapida si relativ usor de executat.

Furtul valorilor din masina este posibil chiar si fara deschiderea geamurilor. In plus, in unele cazuri, alarmele auto nu se activeaza la spargerea geamurilor masinii, ci doar in urma unor socuri mai puternice sau dupa deschiderea usii.
Imagineaza-ti cum ar fi ca, intr-o dimineata, sa-ti gasesti geamurile masinii sparte iar obiectele importante sau valoroase (sisteme de navigatie, aparate audio, acte, bani etc.) sa fie disparute.Solutia


Ei bine, acum poti uita de asemenea probleme! Noi iti oferim solutia: Folii Antiefractie LLumar!

Special concepute pentru geamurile masinii tale, foliile antiefractie LLumar inseamna un plus de siguranta pentru tine.

Spargerea geamurilor infoliate cu foliile antiefractie LLumar declanseaza senzorul de soc al alarmei auto.

Astfel, accesul raufacatorului in autovehiculul tau este mult ingreunat.

 

De ce?

 

Este bine stiut faptul ca orice hot abandoneaza ideea de a fura in cazul in care nu poate patrunde in masina intr-un timp cat mai scurt (cateva secunde), pentru a nu fi prins asupra faptei.

Cu foliile antiefractie LLumar, geamul trebuie lovit de mai multe ori pentru a se sparge.

Odata cu pornirea alarmei, hotul nu are la dispozitie timpul necesar spargerii geamului si a comiterii furtului.
 

Garantia calitatii: Foliile antiefractie LLumar


Solutia Performance Films – furnizorul nr. 1 de folii auto – produce inclusiv folii auto antiefractie, marca LLumar. Dupa cum sugereaza si numele lor, foliile antiefractie LLumar sunt mai mult decat niste simple folii auto. Aceste folii iti pun la dispozitie nu doar avantajele foliilor auto obisnuite (protectie solara, design special, discretie), ci iti ofera si un plus de siguranta.

 

Te intrebi cum este posibil? Foliile antiefractie LLumar pentru geamurile autovehiculelor sunt de pana la 8 ori mai groase decat foliile auto obisnuite. Grosimea lor le face mai sigure si mai putin vulnerabile la socuri din exterior – un real avantaj pentru tine!
 

Masina poate fi rulata in continuare si chiar parcata noaptea, pana la inlocuirea geamului distrus.

LLumar si de a te convinge de avantajele reale pe care ti le ofera aceste folii. Cu astfel de folii hotul chiar nu are sanse de reusita!
 

Siguranta pe sosea


 
Accidentele rutiere sunt, si ele, ocazii neplacute pentru un proprietar de autovehicul. Spargerea geamurilor laterale, a lunetei sau a parbrizului masinii nu are loc doar in cazul accidentelor. Dimpotriva, chiar si circularea pe un drum cu un covor proaspat de criblura sau in conditii meteo nefavorabile poate duce la spargerea geamurilor. Cioburile astfel imprastiate pot provoca ranirea persoanelor din masina, a ta si poate chiar a membrilor familiei tale.
 
 
Foliile antiefractie LLumar te protejeaza de ranirea cu cioburi in caz de accident.Nu ignora aceasta atentionare! Nu astepta sa fii implicat intr-un eveniment rutier neplacut! Alege foliile antiefractie LLumar!
 
Fereste-te de asemenea pericole! Nu-i expune pe cei dragi la asemenea riscuri!
Aplica foliile antiefractie LLumar! Pentru siguranta ta si a familiei tale, dar si pentru protectia bunurilor tale!

Daca doresti ca masina ta sa fie mai sigura pentru tine si familia ta, contacteaza-ne acum si fa-ti o programare!

Atelierul Masterfol - la dispozitia taLa atelierele noastre vei gasi 5 tipuri de folii  auto antiefractie, de la fumurii (diferite nuante) la complet transparente (invizibile). Specialistii nostri au aplicat atat folii fumurii, cat si folii transparente, in functie de preferintele si cerintele celor care au apelat la serviciile noastre.
Foliile fumurii pot intregi aspectul unei masini, oferindu-i distinctie si siguranta in acelasi timp. Alege foliile antiefractie LLumar, in varianta fumurie, daca doresti sigurantadiscretie si un aspect apartepentru masina ta. Aceste folii limiteaza vizibilitatea din exterior in interiorul masinii, reducand, astfel, riscul furtului: daca nu se poate vedea in interior, tentatia de a fura se reduce
.
 

Pe de alta parte, foliile transparente nu doar pastreaza aspectul original al autovehiculului, dar ii ofera, totodata, si acel plus de siguranta pe care doar foliile antiefractie LLumar il pot oferi. Mai mult, cu foliile antiefractie transparente, iti poti proteja si geamurile din fata ale masinii, fara a reduce vizibilitatea sau a colora geamurile.       Da, ai inteles bine! Foliile auto antiefractie LLumar sunt omologate RAR si pentru usile din fata ale masinii!
Nu mai astepta! Programeaza-te acum la atelierele Masterfol si te vei simti mai in siguranta la volanul masinii
!
 
PE SCURT: AVANTAJELE FOLIILOR ANTIEFRACTIE LLUMAR

 

  • se activeaza senzorul de soc al alarmei la orice tentativa de spargere a geamului
  • geamul acoperit cu folie antiefractie ramane in pozitia si forma initiale
  • la spargere, nu se imprastie cioburi
  • impiedica accesul raufacatorului in masina
  • spargerea accidentala nu lasa masina descoperita pana la instalarea unui geam nou
  • vizibilitatea din exteriorul in interiorul masinii este redusa (la nuantele fumurii)
  • protectie solara (la nuantele fumurii)
  • siguranta sporita
  • discretie, distinctie
  • aspect deosebit

Nu mai astepta! Contacteaza acum Atelierele Masterfol pentru a primi o oferta personalizata si consultanta de specialitate!Foliile antiefractie LLumar - Pentru tine si masina ta!
Foliile LLumar sunt agrementate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii (Agrement Tehnic 007-02/537-2008), respectiv avizate tehnic de Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii.

 

Contacteaza-ne acum!

Vezi mai multe

Ti-e prea cald in masina?

Scapa de caldura insuportabila si transforma-ti masina in zona ta de confort, fara prea mult aer conditionat si fara sa te deranjeze lumina orbitoare a soarelui.

Masina eleganta
Cu folii auto LLumar ii creste valoarea estetica a masinii tale si ii ofera un aspect deosebit. Masina ta devine mai stilata, mai dinamica, altfel spus mai speciala.
Intimitate

Scapa de toti curiosii,

oferindu-ti intimitatea necesara!

Acest lucru se poate realiza doar daca aplici folii pe geamurile masinii tale.

Copyright © Masterfol 2021  | 
Folii auto antiefractie Cluj
 Contact