In perioada 1-5 Iunie, sediul Masterfol este inchis!
 
» Home »
FOLII GEAMURI AUTO » garantii
garantii

Garantii folii auto

Aplicarea foliilor LLumar sunt garantate dupa cum urmeaza: foliile cu codurile LA timp de 3 ani, codurile ATC 7 ani, cele ATR 10 ani iar foliile sputerizate din seriile PP (PP 18 LU, PP 35 LU, PP 50 LU, PP 70 AG) sunt garantate 12 ani.


Prin Certificatul de Garantie emis pentru fiecare lucrare garantam ca in perioada de garantie nu apar pete, puncte, decolorari partiale sau totale. Nu se dezlipesc, nu apar crapaturi pe suprafata foliei. Garantam ca foliile aplicate pe geamurile de usa nu se zgaraie cu ocazia urcarii si coborarii lor. Foliile sunt acoperite cu cel mai rezistent strat de antizgaraire existent pe piata.

 

Termenele de garantie sunt acordate conform producatorului in functie de caracteristicile fiecarei folii in parte. Evitam sa luam parte la „concursuri de exagerat in materie de termene de garantie”. Ne ocupam de aplicarea foliilor inca din anul 2000, timp in care am avut ocazia sa verificam rezistenta foliilor in timp, pentru fiecare categorie in parte (folii colorate, metalizate, semireflexive sau antiefractie).

 

Sfat: in cazul cumpararii unui automobil despre care proprietarul sustine ca pe geamurile masinii sunt aplicate folii omologate, cereti si Cert. de Conformitate RAR si Garantia lucrarii. Aceste acte sunt valabile chiar daca se schimba proprietarul sau numarul de inmatriculare. Doar astfel veti putea dovedi in cazul unui control in trafic legalitatea foliilor respectiv va puteti folosi de garantia oferita lucrarii.

 

Foliile de protectie – Folii carbon

Termenul de garantie pentru foliile de protectie si de carbon este de 2 an. Indiferent daca se aplica pe parti din caroserie, intreaga capota fata si spoyler sau faruri.

 

Se pot spala dupa doua zile de la aplicare cu aparate de spalat (jet) sau la automate de spalat.

 

Se recomanda curatarea foliilor de protectie anual cu pasta de curatat (wax). Pe suprafata foliei de protectie se impregneaza diferite agenti chimici, care numai prin acasta metode se pot indeparta. Astfel ne putem bucura mult timp de Protectia Invizibila aplicata vopselei.

 

Sfat: in cazul in care va prezentati la service auto, tinichigerie sau vopsitorie, atrageti atentia personalului sa nu sudeze, polizeze, sau sa vopseasca langa masina dvs. fara sa fie protejate elementele pe care s-a aplicat folie de protectie sau carbon. La fel sa procedeze cu geamurile masinii, pentru a evita arderea scanteilor in suprafata lor.

Contacteaza-ne acum!
www.folie.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2022


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Masterfol - Garantie folii auto