» Home »
FOLII GEAMURI AUTO » Ti-e prea cald in masina?

Scapa de caldura insuportabila din masina!

Tot mai multi posesori de autoturisme din Cluj Napoca îsi monteaza folii pe geamuri, pentru a scapa de caldura insuportabila din masina

Te invitam sa-ti modernizezi si tu geamurile masinii si sa experimentezi condusul luxos!

Acum ca se apropie vremea calduroasa, calatoriile cu masina devin tot mai stresante. Ba trebuie sa lasi geamul jos, ba se face curent, nici-cum nu-i bine. Cel mai indicat este sa ai racoare in masina, dar nu de la aerul conditionat, pentru ca iti creste consumul de combustibil si iti incetineste si masina. Modalitatea cea mai sanatoasa, de care probabil nu ai auzit pana acum, sau si daca ai auzit,(dar nu erai sigur) defapt nu stiai ca ajuta si la crearea conditiilor optime pentru calatoriile cu masina, este vorba despre folii pentru geamurile masinii.

Caldura caldura, dar exista si un alt factor care dauneaza atat pielii tale cat si interiorului masinii tale. Boliile de piele (cancer, urticarie,etc) sunt cauzate de cele mai multe ori din cauza soarelui. Bordul si componentele interioare ale masinii tale devin pale, uzate si urate dupa cativa ani. Pentru toate acestea si nu numai, exista o solutie! ---> Foliile Auto LLumar, care te protejeaza si pe tine si masina ta.De ce sa-ti pui folii? Ce beneficii ai de pe urma lor? <
  • Dispare caldura sufocanta din masina.
  • Nu te mai deranjeaza soarele arzator.
  • Calatoriile cu masina devin o placere.
  • Elementele din interior nu se degradeaza.
  • Primesti 70% protectie impotriva energiei solare.
  • Te protejeaza in proportie de 99% impotriva UV-ului daunator.
Contacteaza-ne acum!

Vezi mai multe

Masina eleganta
Cu folii auto LLumar ii creste valoarea estetica a masinii tale si ii ofera un aspect deosebit. Masina ta devine mai stilata, mai dinamica, altfel spus mai speciala.
Folii auto antiefractie
Persoanele dubioase mereu dau tarcoale pe langa masina, pentru a vedea mai bine ce obiecte de valoare avem in masina. Insa cu folii pe geamuri, aceste lucruri nu se mai intampla!
Intimitate

Scapa de toti curiosii,

oferindu-ti intimitatea necesara!

Acest lucru se poate realiza doar daca aplici folii pe geamurile masinii tale.

Copyright © Masterfol 2021  | 
Folii Auto Protectie solara
 Contact