» Home »
FOLII GEAMURI AUTO » Pe plaja te protejeaza crema anti-UV...dar in masina?

Pe plaja te protejeaza crema anti-UV...dar in masina?

 

 

Pielea ta este extrem de sensibila atunci cand vine vorba de radiatiile UV. Imbatranirea si aparitia ridurilor este amplificata, dar si aparitia anumitor boli extrem de periculoase. Probabil ai fost deja la strand, pe litoral sau pur si simplu te-ai pus la soare sa te bronzezi putin, iar primul lucru a fost sa te protejezi cu crema de plaja, dar ce se intampla atunci cand NU ESTI la plaja? de exemplu atunci cand calatoresti cu masina?

 

Soarele nu mai este la fel de bland, cum era cu ceva ani in urma. Acuma risti sa te arzi la propriu, chiar daca nu stai foarte mult la soare.


Ca si un adult responsabil, cu siguranta ai luat anumite masuri de protectie: o palarie, o crema cu protectie anti-UV, ulei de corp sau orice alte metode mai mult sau mai putin cunoscute.

 

Atunci cand calatoresti cu masina, ai protectie impotriva soarelui si a radiatiilor UV? Ai luat masuri in privinta asta?


Crezi ca ai facut tot posibilul, incat pielea ta sa fie protejata de soare in timpul condusului? Cu siguranta raspunsul este NU!

 

Nu ai absolut nici o protectie impotriva radiatiilor daunatoare, cel putin nu putem sa vorbim de protectie solara care sa si conteze. Geamurile masinii vin din fabrica cu o protectie solara nesemnificativa.
 

Protejeaza-te de radiatiile UV!

  • Pentru ca pielea imbatraneste prematur din cazua expunerii la radiatii UV, dar este si cauza cea mai comuna a formarii a celei mai raspandite forme ale cancerului (cancerul de piele).
  • Acum poti avea protectia dorita chiar si in timpul condusului (si nu este vorba de crema de plaja).
  • Sunt foliile protectie solara, care odata aplicate pe geamurile masinii tale, acestea blocheaza 99% din radiatiile UV.
  • Evident si comfortul tau creste semnificativ pentru ca foliile resping si energia solara (caldura).

 

 

 

Inainte sa zici:

- "Mie nu-mi place sa am geamurile negre la masina… Nu e pentru mine",

iti spunem noi urmatoarele

 

- "Nu trebuie sa ai geamuri negre daca nu-ti place sa te ptotejezi de radiatii si de caldura. Avem folii pentru geamuri total transparente care iti ofera o protectie solara extrem de buna + ca nici nu se observa vizual faptul ca ai avea ceva pe geamuri, dar in schimb o sa simti pe pielea ta, din prima ocazie cum te-ai urcat la volan".

 

Vino chiar acum la sediul Masterfol si testeaza eficienta foliilor protectie solara!

 


Te asteptam pe Plevnei 42, Cluj-Napoca, iti stam la dispozitie sa-ti prezentam foliile si impreuna alegem cele mai potrivite folii pentru gustului tau si potrivit masinii tale, astfel incat, atunci cand calatoresti sau conduci sa ai protectie maxima impotriva radiatiilor UV.

 

Si inca nu ti-am spus de aerul conditionat, cand vara toate geamurile se transforma in radiatoare iar instalatia de climatizare iti sufla la maxim, dar tot nu face fata efectului de sera.

Cu ajutorul foliilor auto, reduci considerabil supraincalzirea masinii, pentru ca acestea resping pana la 67% energie solara, motiv pentru care instalatia de climatizare o sa functioneze la turatie mult mai redusa.

 

De efectele negative a excesului de clima cred ca nu trebuie sa vorbim (durere de cap, sinuzita, inflamatii, etc.) + consum mult mai mare de combustibil.

 

Uita de toate neplacerile calatoriilor si alege sa calatoresti in mod placut! 

 

Te asteptam de Luni - Vineri intre orele 8: 00 - 17: 00 sa testam impreuna protectia foliilor pentru geamuri. Acest test nu te costa absolut nimic!

 

Te asteptam cu drag:)

Echipa Masterfol.

 

 

Copyright © Masterfol 2018. Webdesign by Softimpera  | 
Pe plaja te protejeaza crema anti-UV...dar in masina?
 Contact