» Home »
FOLII GEAMURI AUTO » Seriile foliilor LLumar
Seriile foliilor LLumar

 

6 serii de folii, puse la dispozitie de LLumar  

» Seria CLASSIC +    - Cod AT

 

Este o varianta inbunatatita a Seriei Basic avand un strat absorbant UV mai performant, ceeace il face mai rezistent la decolorare. Aspect estetic deosebit de atragator. Adezivul foliei este acceasi adeziv puternic (HPR) care nu nu cunoste compomsuri: durabilitate excelenta si claritate impecabila. Variante de transparente disponibile: 5%, 15%, 35%, 50%.

 

Absorbtie raze UV: 99%
Protectie impotriva supraincalzirii: da
Intensitati (trecerea luminii vizibile): 5%, 15%,35%, 50%.

 

Nuante/ Culori: Gri – de la negru (5%) la nuante foarte deschise

 

 

 

» Seria ESPIRIT    - Cod ATC

 

Foliile din seria Espirit (cod ATC) sunt folii colorate, non-metalizate de ultima generatie(4G). Folii colorate premium, cu un film poliester mai gros (43 microni), ceea ce face posibila utilizarea unei tehnologii speciale de colorare in profunzime. Aceasta tehnologie asigura o durata de viata mai lunga a foliilor, crescand semnificativ rezistenta la decolorare. Stratul antizgariere este de asemenea de generatie mai noua cu rezistenta ridicata la zgaraituri. Folii premium dedicate celor care doresc mai mult un aspect exterior deosebit. Variante de transparente disponibile: 5%, 15%, 35%, 50%, 79%.

Absorbtie raze UV: 99%
Protectie solara: da
Intensitati (trecerea luminii vizibile): 5%, 15%,20%, 35%, 50%, respectiv 79% (pentru geamurile usilor din fata)


Nuante/ Culori: Gri – de la negru (5%) la nuante foarte deschise

 

 

 

» Seria COMFORT    - cod ATR 

 

Sunt folii fabricate printr-o tehnologie de laminare a doua tipuri de folii. Prin aceasta tehnologie de laminare se urmareste atingerea a doua obiective importante: protectie solara ridicata si aspect estetic deosebit.

Cele mai performante folii din punct de vedere al protectiei termice sunt cele reflexive, care insa au un aspect oglinziu. Pentru a contrabalansa acest neajuns s-a procedat la laminarea unui strat de folie metalizata cu unul vopsit. Astfel s-a ajuns la unrezultat deosebit de avantajos: sub acceasi aspect estetic ca si foliile colorate (Basic, Classic, Espirit) beneficiem de protectia solara ridicata caracteristica doar foliilor reflexive.

Materialul obtinut este mai gros, mai rezistent si mai performant: reflecta pana la 70% energie solara!

Aceste folii ofera cel mai bun raport pret-calitate-performanta din acest motiv si este si cel mai vandut tip de folii auto. Variante de transparente disponibile: 5%, 15%, 20%, 35%, 50%.

 

 

» SAFETY AUTO FILMS

 

Sunt folii auto antiefractie pentru siguranta valorilor din masina. Au fost dezvoltate pentru reducerea furturilor din autoturisme, dar si pentru a oferi protectie impotriva ranirii cu cioburi in cazul spargerii geamurilor. Foliile auto obisnuite au grosimea de 25-45 microni pe cand foliile auto antiefractie sunt de 112 microni.*  Acest lucru inseamna un plus de siguranta pentru dumneavoastra. Pentru cei care nu doresc colorarea geamurilor  sunt disponibile si in variante complet transparente.


Transparente: 5%, 15%, 35%, 50%, 98%.


*Aceste folii sunt obligatorii pentru masinile de curse care participa la rally-uri, in ideea protejarii pilotilor de ranirea cu cioburi in caz de spargere a geamurilor. 

 

» Seria AVANTGARDE   - cod LATI

 

Reprezinta varful de lance al industriei producatoare de folii auto.

Utilizarea pe scara larga a instalatiilor GPS, GSM si radio a necesitat implementarea foliilor performante non-conductive. S-a procedat la colorarea foliilor cu nanoparticule de ceramica (strat non-conuctiv)  pentru excluderea eventualelor ecranari ale instalatiilor de receptie GSM, GPS si radio (ex. ventil special care transmite presiunea rotiilor la bord prin unde radio).
Sunt la fel de performante ca si foliile din gama Comfort. Chiar mai performante in ceeace priveste foliile mai deschise. Altfel spus: cu o folie mai deschisa de acest gen se poate asigura acelasi nivel de protectie termica ca si in cazul utilizarii unei folii mai inchise din alta categorie. 

Cea mai deschisa folie a gamei Avantgarde cu transparenta 78% – AIR 80 – asigura un nivel de protectie termica de 43%!  

Variante de transparente disponibile: 5%, 15%, 35%, 50%, respectiv de 78 pentru geamurile de la usile fata. 

» STRATOS - Hybrid - Matrix

 

Foliile ceramice STRATOS asigura protectie solara nemaiintalnita pana la ora actuala, avand o claritate uluitoare, fara sa scada receptia semnalelor Radio, GSM si GPS
+ Blocheaza peste 99% din radiatiile UV.

 

STRATOS 15% reflecta 63% energie solara

STRATOS 35% reflecta 58% energie solara

 

Cum functioneaza tehnologia Hybrid - Matrix

Folia este acoperita cu multe straturi de nanoparticule de ceramica, milioane de particule care absorb caldura, blocheaza razele infrarosii si disperseaza caldura in exteriorul geamurilor.


Foliile Stratos sunt rezultatul a peste 65 de ani de experienta si cercetare din partea celui mare producator de folii auto din lume. 

Cand ai asteptari mari, STRATOS aduce rezultatele.
 

Copyright © Masterfol 2018. Webdesign by Softimpera  | 
Seriile foliilor LLumar
 Contact