» Home »
FOLII GEAMURI AUTO » Tehnologia foliilor auto

Tehnologia foliilor auto

LLumar - Cea mai cautata marca de folie din lume


Solutia Performance Films este unicul producator a foliilo LLumar productia avand loc in exclusivitate in SUA.


Solutia Performance Films este cel mai mare producator de folii pentru suprafete vitrate: produce singur mai multa folie decat toti ceilalti producatori de pe piata cumulat. Este singurul producator din lume care detine o unitate de tehnologii de colorare: vopsire, metalizare, sputerizare, acoperire ceramica, laminare a mai multor straturi de folie executate cu tehnologii diferite. Aceasta diversitate seproductie proprie unde se pot efectua toate fazele necesare fabricarii foliei. Foliile LLumar sunt disponibile intr-o varietate bogata de nuante si culori, fabricate cu diverse datoreaza dorintei de a acoperi o paleta cat mai larga de cerinte si nevoi.
La alegerea foliei trebuie tinut in vedere notorietatea brandului: la fel ca si in celelalte ramuri consacrate (auto, electronice, etc.) marcile recunoscute ofera exact ceea ce promit, nu lasa loc compromisurilor. LLumar ofera exact ceeace promite, valorile (caracteristicile foliilor) comunicate sunt reale, confirmate de insitutii de testare-verificare recunoscute.
Pentru a putea alege mai usor din gama larga de folii pe care vi le punem la dispozitie, va invitam sa parcurgeti acest material informativ.
Foliile auto se categorizeaza dupa trei calitati principale:


1. Cat timp rezista la decolorare? Decolorea se datoreaza efectului distructiv al razelor UV. Cu cat folia este mai de calitate cu atat rezista mai mult la decolorare.   
 
2. Cat de rezistente sunt la zgaraituri? Geamurile sunt urcate si coborate de sute, poate de mii de ori, motiv pentru care este important grosimea foliei.
 
3. Cat de multa energie solara (caldura) reflecta? Protectia solara este defapt scopul pentru care s-au dezvoltat foliile auto. Va recomandam sa alegeti folii care va protejeaza impotriva supraincalzirii.
 
In materialul de mai jos veti intalni 6 serii de folii apropiate in aspect dar diferite mult in caracteristici tehnice. Daca seria Basic ofera cele trei calitati mai sus mentionate la nivelul standard LLumar (precizam aici ca LLumar este un brand Premium), seriei Classic este imbunatatit prima caracteristica, adica mai rezistenta la decolorare.
Seria Esprit primeste inca o imbunatatire, pe langa rezistenta crescuta la decolorare este mai groasa (are 43 microni, fata de 33 microni seriile anterioare). 
A patra serie, Comfort exceleaza in toate cele trei calitati, motiv pentru care este constant cel mai mult ales de catre clientii nostrii de mai bine de 11 ani incoace. Aceste folii reflecta pana la 70% energie solara!

   Cele din seria Avantgarde sunt ultimele inventii in materie de folii auto: excelente proprietati izolatoare, cea mai crescuta rezistenta la decolorare si zgaraire, si toate acestea fara a reduce receptia semnalelor radio-gsm-gps  la modelele care nu mai sunt echipate cu antene exterioare (de regula ultimele generatii de modele).  Varful de lance a gamei LLumar va este pus la dispozitie cu 12 ani garantie!


Contacteaza-ne acum!
Copyright © Masterfol 2018. Webdesign by Softimpera  | 
Tehnologia foliilor - Folie.ro
 Contact