» Home »
FOLII CLADIRI » Analiza de risc

Evaluarea riscului este obligatorie din 1 ianuarie 2015!

Guvernul României a modificat, în sedinta din 30 04 2014, HG301/2012 privind Normele metodologice de aplicare a Legii 333 /2003. In sedinta s-a discutat Hotarârea pentru modificarea HG nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

Termenul limita pana la care societatile comerciale trebuie sa finalizeze analiza de risc la securitate fizica a fost 31 Decembrie 2014. Conform legii, ai nevoie de analiza de risc la securitatea fizica daca te regasesti in precizarile art. 2 alin (1) din Legea 333/2003:

 

“Ministerele si celelalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale si locale, regiile autonome, companiile si societatile nationale, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, societatile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum si alte organizatii care detin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite în prezenta lege unitati, sunt obligate sa asigure paza acestora.”

Sursa : www.evaluarea-riscului.ro
 Noi avem solutia! Creste gradul de securitate a bunurilor, a valorilor si a persoanelor.
 


Iti asiguram folii antiefractie si montaj, conform standardul SR EN 356.

 

Norma Europeana EN 356 reglementeaza nivelul de siguranta a suprafetelor vitrate din punct de verede al protectiei bunurilor.


 

In cazul efractiilor foliile aplicate rezista la lovituri repetate si puternice, crescand semnificativ rezistenta geamurilor la impact si alaturi de celelalte sisteme de protectie, sporesc gradul de securitate al obiectivelor. 


 

Foliile antiefractie LLumar sunt folii certificate conform standardelor europene EN 356, categoria P1A si P2A.

 

 

Contacteaza-ne pentru oferta de pret!
Copyright © Masterfol 2018. Webdesign by Softimpera  | 
Analiza de risc
 Contact