» Home »
FOLII CLADIRI » Contaminare cu cioburi

Esti din domeniul productiei de alimente, al bauturilor sau din cel al ambalarilor?


Iata 3 cazuri in care spargerea accidentala al unui geam si implicit contaminarea cu cioburi, iti da peste cap toata productia:

 


 

1. Daca se sparge un geam de protectie sau o fereastra, cioburile se imprastie iar productia ta este gata contaminata cu cioburile imprastiate.

2. Productia se opreste pana se indeparteaza cioburile si pana se arunca partea contaminat

3. Daca prin nefericire, produsul finit iesit la consumatori, contine cioburi...asta poate fi o maaaare problema

 

Pe langa acestea, nu vei putea vinde nici lanturilor mari de Hypermarketuri fara Certificarea de conformitate cu standardul IFS (International Food Standard), insa geamurile protejate cu folie de protectie impotriva spargerii, ajuta la certificarea IFS.
 

E momentul sa previi inevitabilul si sa nu lasi ca aceste banalitati, sa-ti opreasca productia sau sa te oblige sa intarzii cu predarea produselor finite.

Fie din cauza unu geam mic de 1 mp, fie din cauza  unuia de 0,5 mp  care se sparge de la vreo usa…

Ia in considerare ideile de mai sus si gandeste-te la toate beneficiile pe care le primesti, doar prin aceste mici chestiuni, care pot provoca paguba uriase. Daca ai auzit de Principiul Pareto  (80 - 20)

 

Regula 80-20 sustine ca 80% din efecte provin din 20% din cauze.

Important este sa intelegi ca anumite activitati (20%) iti pot provoca (80%) din pagube, dar si invers este valabil. 20% beneficii, iti pot aduce 80% succes si fericire!

 

Contacteaza-ne pentru oferta de pret!
Copyright © Masterfol 2018. Webdesign by Softimpera  | 
Contaminare cu cioburi
 Contact