» Home »
FOLII CLADIRI » Garantii
Garantii

Garantie - folii arhitecturale

Termenul de garantie pentru toate foliile fabricate in vederea aplicarii pe geamuri plane – geamuri de cladiri – este de 7 ani.


Tehnologia speciala a foliilor exterioare (aplicabile pe partea exterioara a geamului) Helios asigura la fel un termen de garantie de 7 ani*.
* Aplicate pe geamuri verticale


Timp de 7 ani garantam ca foliile nu se decoloreaza semnificativ (vizibil cu ochiul liber) partial sau local, nu se dezlipesc, nu apar crapaturi pe suprafata lor, nu sufera modificari in forma, dimensiune si culoare. In caz contrar timp de 7 ani va asiguram inlocuirea lor gratuita. Termenul de viata a acestor folii in conditiile climaterice din tara noastra este de 15-20 ani.


Foliile aplicate pe geamuri se pot demonta cu usurinta, insa va recomandam ca aceasta lucrare sa se efecueze de catre specialisti. Curatarea foliilor se face la fel ca si in cazul geamulilor simple. Se pulverizeaza cu solutii de spalat geamuri si se curata cu prosoape de hartie, sau cu ajutorul racletelor cu lamele din cauciuc. In nici un caz nu se vor rade. Daca pe suprafata geamului au ajuns diferite grasimi (vaselina) se poate indeparta cu un material textil inmuiat in benzina sau diluant.

Contacteaza-ne pentru oferta de pret!
Copyright © Masterfol 2021  | 
Masterfol - Garantie folii cladiri
 Contact