» Home »
FOLII CLADIRI » Normele foliilor antiefractie

FOLIILE DE SIGURANTA - CERTIFICARE

Norma EN 12600 reglementeaza nivelul de protectie oferit de foliile de siguranta. Conform acestor norme unionale foliile de siguranta LLumar sunt clasificate intre categoriile 3B3 si  1B1
Spargerea – in special cea accidentala – reprezinta unul dintre cele mai evidente riscuri ale suprafetelor vitrate. Este in pericol integritatea corporala a celor ce se afla in incapere in momentul spargerii geamului.
In zilele noastre siguranta este o necesitate de zi cu zi a fiecaruia dintre noi. Noi va oferim solutii reale pentru astfel de probleme: protectie si siguranta pentru dvs. si familia dvs.

 

Masterfol colaboreaza cu CP Films, liderul in industria foliilor de siguranta si antiefractie pentru suprafete vitrate. Gama de produse si servicii pe care le punem la dispozitia clientilor nostri este variata si ofera posibilitatea alegerii produsului potrivit, conform nevoilor si cerintelor fiecaruia.
Puteti opta atat pentru folii de siguranta, cat si pentru folii antiefractie, iar noi garantam lucrul bine facut si un plus de siguranta pentru dumneavoastra si cei dragi.

PROTECTIA MUNCII

Din punct de vedere al protectiei munciiDirectiva Consiliului Uniunii Europene cu privire la locurile de munca (89/654/EEC) prevede executarea sau acoperirea ulterioara cu materiale rezistente a suprafetelor vitrate care pot prezenta pericol pentru angajati in caz de spargere. Conducatorul unitatii este cel care trebuie sa ia toate masurile pentru asigurarea securitatii la locul de munca. Acoperirea suprafetelor vitrate cu folii de siguranta constituie, asadar, un demers esential in cadrul oricarei institutii sau societati. Raspundeti de organizarea activitatii si a sigurantei la locul de munca? Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata! Pentru siguranta dumneavoastra si a angajatilor dumneavoastra merita facuta.
 

PROTECTIE SOLARA SI SIGURANTA

Foliile de siguranta sunt disponibile in diverse variante, de la total transparente (invizibile), la nuante colorate. Acest lucru inseamna ca dumneavoastra puteti alege o varianta cat mai potrivita, in functie de nevoile si preferintele proprii. Pe langa protectie impotriva ranirii doriti sa reeduceti si supraincalzirea pe timp de vara a spatiilor dvs.? Se poate! Foliile antiefractie reflexive reflecta pana la 79% energie solara. Nu doar siguranta ci si comfort fara costuri suplimantare. Un alt avantaj este reducerea stralucirii soarelui. Din acest motiv lucrul la calculatoare va fi mult mai putin obositoare. Dar ce ai spune de o inovatie si mai speciala? Specialistii nostri iti prezinta foliile de protectie solara si antiefractie!
 

AVANTAJELE FOLIILOR DE SIGURANTA

- siguranta si confort
- protectie sporita in caz de spargere a geamurilor
- aplicare exterioara sau interioara
- gama larga de variante (transparente, neutre, reflexive)
- protectie solara (foliile reflexive de siguranta)
- aspect placut, personalizabil in functie de cerintele si nevoile specifice
- reducerea consumului de energie electrica
- spargerea accidentala nu mai constituie un risc de ranire cu cioburi
- musafirii nepoftiti (hotii) sunt tinuti la distanta
- se evita supraincalzirea incaperii (nu se mai produce efectul de sera)
- razele UV sunt filtrate in proportie de 99%
- riscul bolilor de piele si de vedere este diminuat
- lumina puternica este filtrata eficient
- se creeaza un sentiment de discretie si intimitate
- vizibilitatea din exterior este redusa, insa cea spre exterior isi pastreaza calitatea

Inovatia consta in combinarea calitatilor unice ale celor doua tipuri de folii: cele de protectie solara respectiv, cele antiefractie. Foliile antiefractie se deosebesc de cele de protectie solara, in primul rand prin grosimea de pana la 8 ori mai mare. Insa, combinate, dau un rezultat cu adevarat exceptional!


Combinatia rezultata (foliile de protectie solara si antiefractie) reduc simtitor si chiar elimina aproape toate dezavantajele suprafetelor vitrate de orice dimensiune

 


FOLIILE ANTIEFRACTIE


Diferenta dintre foliile de siguranta si foliile antiefractie este data de grosimea lor, respectiv nivelul derezistenta la socuri puternice. Foliile antiefractie LLumar sunt de pana la 16 ori mai groase decat foliile obisnuite pentru geamuri cladiri. Acest lucru le face mai sigure si mai putin vulnerabile la socuri externe puternice.

CERTIFICARE

Norma Europeana EN 356 reglementeaza nivelul de siguranta a suprafetelor vitrate din punct de verede al protectiei bunurilor.
In cazul efractiilor prin spargerea geamurilor foliile aplicate trebuiesc sa reziste la lovituri reperate si mult mai puternice decat in cazul spergerii accidentale. 

 

Foliile antiefractie LLumar sunt folii certificateconform standardelor europene EN 356, categoria P1A si P2A.

 

 

PROTECTIE

Institutiile financiar-bancare sunt obligate sa ia masuri suplimentare de asigurare a securitatii.
Una dintre aceste masuri se refera la geamurile care se afla pana la 3 metri deasupra nivelului solului.
Aceste geamuri trebuie fie trebuie executate din materiale speciale (geam duplex) sau trebuiesc acoperite cu folii antiefractie.
Indiferent de varianta aleasa, certificarea in conformitate cu Norma EN 356este obligatorie (la nivel P1A).

 

Foliile antiefractie LLumar aplicate de specialistii Masterfol corespund prevederilor acestei norme, chiar si in conditiile in care sunt aplicate pe un geam de numai 4 mm grosime!

AVANTAJELE FOLIILOR ANTIEFRACTIE

- un plus de siguranta
- protectie sporita impotriva tentativelor de furt
- evitarea ranirii cu cioburi (se crapa, dar nu se sparg in cioburi)
- geamurile acoperite cu folie antiefractie raman in pozitia si forma initiale
- aspect deosebit

Consulta fisa tehnica a foliilor LLumar! --> Fisa tehnica a foliilor LLumar

 
Contacteaza-ne pentru oferta de pret!
Copyright © Masterfol 2018. Webdesign by Softimpera  | 
normele foliilor antiefractie
 Contact