Sediul Masterfol este inchis Joi si Vineri (30 Noiembrie / 1 Decembrie).
Revenim Luni, in 4 Decembrie!
 
» Home »
FOLII CLADIRI - Pentru acasa
FOLII CLADIRI - Pentru acasa

Te-ai saturat de caldura insuportabila din locuinta?
Problema cea mai mare este ca soarele incalzeste toata locuinta prin ferestre, chiar daca ai jaluzele trase. 

Foliile protectie UV inlatura principalele cauze ce pot duce la decolorarea sau chiar deteriorarea mobilierului, a covorului sau a obiectelor din casa.

Securizare geamuri, importiva efractiei - Protectie familiei imptriva ranirii cu cioburi

Foliile decor sunt montate cel mai des pe geamurile toaletelor sau chiar si pe geamurile de la dressing. La fel de bine sa pot aplica si pe geamurile subsolurilor, sau pe orice geam care are vedere spre strazi, alei, Folii protectie solara

Te-ai saturat de caldura insuportabila din locuinta?
Problema cea mai mare este ca soarele incalzeste toata locuinta prin ferestre, chiar daca ai jaluzele trase. Acestea se incalzesc si radiaza caldura in continuare. Daca vrei sa blochezi caldura solara, ai nevoie de folii reflexive.

Folii protectie UV

Foliile protectie UV inlatura principalele cauze ce pot duce la decolorarea sau chiar deteriorarea mobilierului, a covorului sau a obiectelor din casa. Prin aplicarea foliilor pentru protectie UV, 99% din raze sunt absorbite.


Folii antiefractie
  • Securizare geamuri, importiva efractiei
  • Protectie familiei imptriva ranirii cu cioburi
Folii decor
Foliile decor sunt montate cel mai des pe geamurile toaletelor sau chiar si pe geamurile de la dressing. La fel de bine sa pot aplica si pe geamurile subsolurilor, sau pe orice geam care are vedere spre strazi, alei, trotuare, etc.

www.folie.ro este site-ul de prezentare al companiei Salstar SRL. Adresa: Romania, Cluj-Napoca, str. Plevnei 42, | Cod fiscal RO 12716098, inregistrat la Reg. Com. J12/196/2000 | Copyright © Masterfol 2022


Folii geamuri auto

Folii geamuri auto

Colantari auto
Masterfol - Pentru acasa