» Home »
FOLII CLADIRI » portofoliu
portofoliu
Am lucrat cu cei de la MASTERFOL la refatadizarea cladirii principale a Clujeanei (in ceea ce priveste aplicarea foliilor de protectie solara). Desi a fost o lucrare impresionanta (cca. 1500 de geamuri la cele 6 nivele, peste 1800 mp), au executat exact asa cum au promis: la timp si cali
tativ. Pe langa faptul ca s-a imbunatatit cu mult aspectul cladirii, supraincalzirea spatiilor in timp de vara s-a redus simtitor. Puteti apela fara probleme la ei oricand, fiindca sunt profesionisti.
 
Dumitras Daniel
Manager General Coratim SRL
Pastrarea unei temperaturi optime in Mures Mall, in zilele toride de vara, am reusit s-o rezolvam cu ajutorul foliilor protectie solara. Pe cupolele acoperisului din sticla s-a aplicat o folie reflectorizanta, pe exterior, care a facut ca temperatura din interior sa scada cu pana la 4 grade Celsius.
Instalatia de climatizare este acum mai putin solicitata si ca atare si consumul de energie s-a redus. Lucrarea a fost executata de cei de la Salstar – Cluj,iar folia aplicata este marca LLumar.Chiar pot sa-i recomand, mi-au facut o impresie buna!

Octav Paul Ros
Director General – SC Matrix Investments SA

 
ln perioada 22.04.2011' - 10. 05.2011 am executat lucrarea de aplicare folii protectie solara exterioara. S-au aplicat 421, mp de folii reflexive exterioare marca LLumar pe partea exterioara a geamurilor halei de productie si birourilor apartinand SC Edis Napoca SRL, Cluj- Napoca B-dul Muncii nr.12. Lucrarea a fost executata de catre SC Salstar SRL in conditii optime, cu respectarea normelor de protectie a municii, conform contractului, in timp si intr-o calitate superioara.

Maghiari Cornelia
Administrator - SC Edis Napoca SRL

 
Unitatea noastra SC Alass Group SRL, situata în Cluj - Napoca, str Liviu Rebreanu nr.39  - Hotel Royal Classic s-a confruntat cu problema protectiei împotriva efectelor razelor solare, în  special pe timpul verii în restaurantul situat la etajul unu al cladirii. Fatada cladirii este puternic vitrata cu geamuri tip termopan iar pe timpul verii patrunderea razelor solare avea ca efect supraîncalzirea încaperii, care la rândul sau creea disconfort climatic, îndeosebi în timpul nuntilor. Am constatat ca aceste efecte nu pot fi înlaturate cu toate eforturile depuse prin folosirea la întreaga capacitate a instalatiilor de aer conditionat si prin aerisirea naturala.Astfel am apelat la serviciile firmei SC Salstar SRL, Cluj Napoca, reprezentata prin dl . Salak Iosif, care a montat pe geamuri folie de protectie solara , marca LLumar.Apreciem în mod deosebit modalitatea profesionista deschisa cu care a fost abordata lucrarea înca de la început, prin recomandarea celor mai adecvate solutii. Interesul si preocuparea constanta pentru calitatea executiei nu au fost afectatea sub nici o forma de operativitatea executarii, fapt ce a dus la solutionarea rapida a cerintelor noastre în calitate de beneficiar.Rezultatele în cresterea confortului clientilor au fost deosebite.Ne bucuram si apreciem în mod deosebit faptul ca am ales sa executam lucrarea cu frma SC Salstar SRL - reprezentata prin dl . Salak Iosif si recomandam cu multa încredere serviciile profesioniste pe care le presteaza.
 
Pop Puscas Teodor
Administrator - Hotel Royal Classic

 
Am apelat la serviciile firmei SC Salstar SRL, Cluj - Napoca reprezentata prin dl. Salak Iosif, pentru înfolierea geamurilor Halei de productie de la SC IAMU SA BLAJ cu folie de protectie solara, marca LLumar.Apreciem promptitudinea si modalitatea profesionista cu care a fost abordata lucrarea, prin recomandarea solutiilor celor mai adecvate si la un cost cat mai redus. Lucrarea a fost executata în conditii optime cu respectarea contractului si normelor de protectia muncii.Rezultatele confortului în hala de productie au fost deosebite, recomandam cu multa încredere serviciile profesioniste pe care le presteaza.
 
Ing. dipl.Budiu Filimon
Director Comercial

 
Colaboram cu MASTERFOL de mai bine de 8 ani. Isi onoreaza contractele intodeauna promt, executa lucrari de calitate: astfel ne ajuta foarte mult in relatia noastra cu beneficiarii lucrarilor.
 
Radu Paler
Director – SC RealGlass SRL

 
Multumesc pentru operativitatea cu care mi-ati rezolvat problema. Totodata vreau sa va felicit pentru cei 2 angajati pe care i-ati trimis la lucru. Au lucrat in fiecare minut cu seriozitate maxima. Mi-ar fi placut sa pot sa-i dau de exemplu la angajatii mei .
 
Lucian Olteanu
(aplicare folie antiefractie geamuri magazin)

 
Colaboram cu SC Salstar SRL in calitatea lor de montatori autorizati LLumar Romania in scopul aplicarii foliilor de protectie solara, decorativa si antiefractie in mod constant inca din anul 2003.Lucrarile au fost efectuate tot timpul conform caietului de sarcini, conform standarelor in vigoare, la calitate ridicata, cu organizare flexibila a muncii si la termenul stabilit, spre multumirea conducerii Bancii Transilvania Sucursala Cluj
 
Traian Olosutean - Sef Birou Administrativ
Vreau sa felicit echipa care ne-a montat foliile pentru profesionalism, calitate si rapiditate. Intr-adevar au executat un motaj profesionist. Mi-a placut ca au avut cu ei tot ce le-a trebuit, inclusiv materiale auxiliare(cârpe, role de prosoape de hartie ... etc). Au adunat resturile de folie lasand totul curat in urma lor. Voi recomanda tuturor serviciile firmei dvs.P.S. Am facut o proba cu doua termometre identice pe pervazele a doua geamuri de acelasi tip cu aceeasi orientare catre soare (unul cu folie R35 iar celalalt fara). Diferenta a fost in jur de 4-5 grade Celsius in conditiile unui soare de luna octombrie. Vara sigur diferenta va fi si mai mare.Voi reveni la dvs mai spre primavara pentru montarea foliilor pe masina. 

Cu stima,Laurentiu Orban - Cugir
M-am uiat la ce preturi aveti si mi se pare foarte ok, plus ca am auzit ca faceti treaba buna. Sunt din Campia Turzii, as putea veni la Cluj, oricand. 
C. Madalin
Foliile sunt minunate. Sunt foarte incantat de ele si de calitatea lor. Am recomandat multor cunostinte serviciile dumneavoastra.
 
Tibrea Mihai
Acum aproximativ un an, am fost la dumneavoastra pentru infolierea geamurilor la un Ford Fiesta, lucrare de care sunt foarte multumit. Va multumesc! Va doresc vanzari cat mai reusite si am sa mai revin in viitor si cu un alt autoturism!
Isdraila Radu

Ne-au onorat cu increderera solicitand serviciile noastre:


 
 • UBB - Restaurantul Piramida din Incinta Colegiului Universitarilor - folie protectie solara
 • Banca Transilvania - folii décor si antiefractie
 • Fabrica de Medicamente Terapia - folie protectie solara, folie décor
 • Fabrica de tapiterii auto Curtici, Arad - folie siguranta si décor
 • Coratim: cladirea principala a Clujeanei - folii protectie solara
 • Iulius Mall: Iulius Business Center, Promedica si Starbucks – folie protectie solara
 • Reprezentanta Iveco Cluj – folie protectie solara
 • Reprezentanta VW Cluj – folie protectie solara
 • Reprezentanta Toyota Cluj – folie protectie solara
 • Maestro Business Center – folie décor.
 • BCR - folie protectie solara
 • Banca SanPaolo - folie protectie solara
 • ABN AMRO Bank - folie protectie solara
 • Alpha Bank - folie antiefractie
 • Ardaf - folie protectie solara, folie décor
 • EBS - folie protectie solara
 • Intend - folie protectie solara
 • Nokia - Olimpia Business Center folie décor
 • Power Business Center - folie protectie solara, folie décor
 • RDS - folie antiefractie
 • Registrul Comertului Timisoara si Maramures - folie protectie solara
 • Solaris Shopping Park, Turda - folie protectie solara
 • Vitacom - folie protectie solara

Contacteaza-ne pentru oferta de pret!Copyright © Masterfol 2021  | 
Masterfol - Portofoliu folii cladiri
 Contact