» Home »
FOLII CLADIRI » Protectie impotriva cioburilor in scoli si gradinite

Protectie impotriva cioburilor in scoli si gradiniteAi grija de sanatatea celor mici, pentru ca ei nu tot timpul au putere sau reflexe, incat sa se protejeze de eventualele pericole. Cel putin noi, adultii asa ne-am dori sa fie…Geamurile sunt deosebit de periculoase in caz de spargere, iar ranile cauzate, deseori sunt foarte grave.


 

Tragem un semnal de alarma, pentru a constientiza riscurile prezente la suprafetele vitrate si dorim asigurarea acestora, impotriva spargerilor. Nu expune copiii la riscul ranirii cu cioburi, in cazul spargerii geamurilor.Accidente se pot intampla oricand, iar preventia lor este chiar in mainile tale.


 

 

S-a intamplat sa vezii copii care se fugaresc in sali, pe coridoare sau chiar sa tranteasca usile care au si geamuri?

 

S-a intampat sa vezi copii care se joaca cu mingea in curte, in apropirea geamurilor iar sub geamuri sa stea alti copii?

 

 

Evident, de dragul sigurantei nu putem sa renuntam la geamurile cladirilor, insa putem sa le facem mai sigure cu ajutorul foliilor de securitate.

 

Aceste pelicule au fost create special pentru a reduce riscul ranirii in cazul spargerii geamurilor. Indiferent ca ai o suprafata mica de geam in sala sau usi cu geamuri pe coridor, ele trebuie securizate cat pe repede, tocmai pentru a proteja sanatatea si viata celor mici.

 

 

Contacteaza-ne pentru oferta de pret!
Copyright © Masterfol 2018. Webdesign by Softimpera  | 
Protectie impotriva cioburilor in scoli si gradinite
 Contact