» Home »
FOLII CLADIRI » Riscuri si accidente de munca

Protectie impotriva cioburilor la locul de munca


Conduci o echipa sau o companie intreaga? Atunci cele de mai jos sunt scrise pentru tine.


Normele de securitate in munca au fost elaborate cu scopul de a reduce accidentele de munca. Stim cu totii, cate neplaceri se pot intampla de pe urma accidentelor de munca si aici nu ma refer doar la accidentarea personalulu propriu-zis… Conform normelor, suntem obligati sa elaboram si sa veghem asupra respectarii acestor norme de securitate dar sa si asiguram locurile de munca, in ceea ce reprezinta riscurile spargerii de geamuri.

 

Spargerile de geamuri pot provoca raniri grave atat personalului cat si vizitatorilor sau clientilor. Raspunzatori pentru aceste accidente - conform normelor mentionate - sunt conducatorii unitatilor de munca, deoarece nu au asigurat locurile de munca, adica nu au facut totul incat sa reduca riscurile ranirii cu cioburi.

 

Un astfel de accident de munca, fie si ea minora vine cu multe probleme, incepand de la perturbarea procesului de productie (lipsa angajatilor raniti) pana la caderea moralului la locul de munca, dar pot incepe eventuale cercetari din partea inspectoratul teritorial de munca.

 

Foliile de siguranta au fost dezvoltate cu scopul de a reduce riscul ranirii cu cioburi in cazul spargerii accidentale a geamurilor. Afla mai multe despre acest domeniu de la un specialist de-al nostru, incat sa stii ce poti face pentru a reduce riscul ranirii in cazul spargerii geamurilor.

 

 

Contacteaza-ne pentru oferta de pret!
Copyright © Masterfol 2018. Webdesign by Softimpera  | 
Riscuri si accidente de munca
 Contact