» Home »
FOLII PROTECTIE » Ai auzit de masina care nu se zgarie niciodata?

Ai auzit de masina care nu se zgarie niciodata?

 

 

Multi se intreaba...chiar este posibil sa nu ai nici macar o zgarietura pe masina? Vom raspunde si la aceasta intrebare, dar mai intai sa vedem in detaliu, ce se intampla cu masina si la ce este expus zilnic.

 

Probabil si tu esti de acord ca lupta cea mai grea se petrece pe soselele noastre dragi, iar aici nu ne referim la starea deprolabila in care se afla ci despre pietrisul si nisipul adunat pe margine, sau chiar imprastiat pe supfrata drumurilor.

 

 

 

 

Mai ales acum in perioada iernii, cand ies utilajele la imprastiat zgarieturi...aaa pardon, pietris am vrut sa zic. Odata ce pietrisul imprastiat intra in cauciucuri, aceste devine munitia perfecta pentru ceilalti participanti la trafic. Masinile cele mai expuse la lovituri, find cele din spate. Partea frontala incaseaza toate loviturile ( faruri, proiectoare, bara, capota, etc).

 

Pe langa acest capitol legat de pietrisul care ciuruieste zilnic vopseaua masinii, mai sunt multi alti factori care “ajuta” la distrugerea luciului si a vopselei de pe masina ta.
 

1. Acel moment cand...

Te indrepti catre masina, intinzi mana catre usa si...

si acum o sa zici… ”- bine, dar cum daunez vopselei daca deschid usa?”

 

Pai uite cum:

Atunci cand iti pui mana in alveola usii sa prinzi manerul, atingi cu unghiile vopseaua si tragi o zgarietura mica, mai tarziu inca 3, maine inca 6 iar peste 3 luni e plina de zgarieturi, doar de la deschiderea usilor. Oricat ai avea grija dupa 2-3 deschideri uiti...iar prietenii tai nu o sa-si aduca aminte nici pe atat...

 

 

 

2. Acel moment cand...

Te pregatesti sa cobori, deschizi usa din interior, te grabesti, nu ai fost atent cat de aproape ai parcat de o alta masina…si poccc!…ai lovit muchia usii iar vopseaua s-a ciobit...in scurt timp apare rugina...pfff , suparare mare, nervi…

 

Aaa, am uitat sa adaugam ca in spate mai ai 2 amici care tot asa, se grabeau sa iasa din masina si nici ei nu s-au asigurat daca se deschide usa fara sa atinga ceva...

 

3. Acel moment cand...

Ai fost la cumparaturi, te indrepti catre masina, deschizi portbagajul si te pregatesti sa pui produsele inauntru.

 

 

Inainte tragi o zgarietura pe bara din spate pentru ca nu ai ridicat destul de mult acel obiect (fie o cutie, niste elemente de metal, ceva din lemn sau orice alt obiect care poate dauna vopselei masinii tale).

 

4. Acel moment cand…

Exact acel moment ca si la nr 2, stai in masina, te pregatesti sa cobori, deschizi usa din interior, te grabesti sa iesi, dar nu-ti ridici piciorul destul de sus si atingi pragul masinii cu incaltarile tale...si uite ca s-a mai nascut o “semnatura”, dar nu de la designer-ul pantofiilor, ci din neatentia ta…

 

Asta se intampla destul de des + ca am uitat din nou sa specificam faptul ca in masina mai aveai inca 3 amici care…(stii deja povestea)...

 

 

Am decis sa ne oprim aici si sa nu te trecem prin mai multe stari ciudate ci sa imbunatatim momentele pline de lovituri si zgarieturi.

 

 

Vestea buna...

 

este ca pentru toate momentele neplacute in care vopseaua masinii tale este expusa la lovituri si zgarieturi, exista o metoda super-inedita de protectie.

 

Se numeste Paint Protection Film, adica o folie cauciucata si transparenta din poliuretan care se aplica pe caroseria masinii (fie doar in zonele extrem de expuse la lovituri si zgarieturi, fie integral pe toata masina).

 

Nu se observa nici o schimbare de culoare, nu trebuie mers la RAR. Ii se mai spune si protectie invizibila...dar nu pentru ca nu protejeaza ci pentru ca nu se vede absolut deloc, dar in schimb ofera protectie extrem de mare impotriva zgarieturilor.

 

Sunt mai multe variante:

  • Cu efect hidrofobic (se aduna picurii la un loc iar la viteza curg de pe masina)
  • Cu Self-Healing (zgarieturile dispar odata ce caldura soarelui bate pe masina)

 

Multumim ca ai citit articolul si iti dorim zile cu cat mai putine zgarieturi pe masina :).

 

 


 

Contacteaza-ne acum!
Copyright © Masterfol 2018. Webdesign by Softimpera  | 
Ai auzit de masina care nu se zgarie niciodata?
 Contact