» Home »
FOLII PROTECTIE » De ce sa-ti protejezi masina?

Vrei o masina ca noua pe termen lung, fara zgarieturi sau urme inestetice de la pietris?

Protejeaz-o cu Folii Paint Protection - LLumar

Protectie cu folii transparente aplicabile pe caroserie si pe componentele expuse ale masinii tale! 

 


Situatii neplacute :
Cu siguranta ai trecut prin momente neplacute, cand ai descoperit urme noi de zgarieturi si ciupituri pe capota, bara fata/spate sau pe aripile masinii tale.

Fie datorate circulatiei pe un drum cu mult pietris, fie in urma rularii in spatele unui autovehicul de mare tonaj.
Revopsirea repetata a caroseriei in nici un caz nu este o solutie foarte avantajoasa. Dupa cum sti nici o revopsire nu poate inlocui stratul original de vopsea al masinii tale.

Din punct de vedere calitativ, dar si estetic, vopseaua originala nu are echivalent.
Solutia :

Solutia pe care ti-o propunem, este aplicarea foliilor de protectie pe elementele expuse ale caroseriei. Pentru acest scop au fost concepute foliile transparente de protectie impotriva criblurii. Este o folie transparenta si flexibila, care acopera zonele curbate. Aceste folii se numesc Paint Protection Films, prescurtat PPF.

NU trebuie sa-ti revopsesti masina an de an. Alege foliile de protectie pentru caroserie care iti protejeaza vopseaua multi ani de acum incolo!

Mai jos iti aratam cateva exemple unde se pot aplica aceste folii de protectie : 


Specialistii nostri recomanda aplicarea foliilor de protectie in special pe partile mai joase ale caroseriei, care sunt mai expuse loviturilor. Ai sa te intrebi de ce nu se observa folia aplicata pe caroserie? E simplu: foliile sunt total transparente!
Iti recomandam aplicarea acestor folii pe toate suprafetele care au nevoie de o protectie ridicata impotriva loviturilor de pietre sau impotriva zgarieturilorFarurile si proiectoarele sunt un alt exemplu bun pentru a ilustra avantajele oferite de foliile de protectie. Majoritate proiectoarelor de ceata sunt fabricate cu dispersoare din sticla, care sunt extrem de vulnerabile la lovituri. Fiind montate in partea inferioara a bari dinfata, aceste componente sunt si cele mai afectate de pietrisul care sare pe sosea.
Partea de sub clantele usilor. Chiar si cele mai noi masini au zgarieturi pe aceste suprafete. Arata urat, are un efect inestetic. Solutia potrivita este aplicarea foliilor de protectie impotriva zgarieturilor. Astfel, atunci cand deschizi portiera, riscul zgarierii sau deteriorarii este redus simtitor. Folia aplicata pe aceste suprafete este moale si invizbila, astfel folia absoarbe zgarietura sau lovitura iar aceastanu lasa urma nici pe folie si nici pe vopseaua masinii.
Inca o zona foarte expusa la lovituri de pietricele. Nu doar parbrizul...ci stalpii laterali sunt extrem de expusi loviturilor. Va sugeram tot folia de protectie, care este special conceputa pentru suprafetele curbate ale masinilor. Aplicata pe stalpi, aceasta folie ofera protectie si nu schimba aspectul masinii dumneavoastra, deoarece sunt total transparente. 
Mai exact, pe partea superioara a barii din spate. La majoritatea masinilor barile din spate sunt vopsite in culoarea masinii. Zgarierea acestor componente se produce foarte usor si rapid. In unele cazuri, producatorii auto monteaza asemenea folii inca din fabrica, pentru a oferi clientilor protectie crescuta. Daca masina ta nu a beneficiat de montarea acestor folii de la productie, te invitam la atelierul noastru pentru a aplica folie pe zonele expuse la lovituri!
Este vorba de acel loc unde pragul se imbina cu aripa spate. Este indicat ca si aceasta suprafata sa fie acoperita cu folie de protectie. Doar cateva modele beneficiaza de acest tip de folii inca din productie. Pentru toate neplacerile cauzate de lovituri de pietre, exista foliile si specialistii de la atelierele Masterfol!

 

Vezi pachetele de folii protectie pentru masina ta!
Foliile LLumar cu Protectie invizibila la indemana tuturor!

Nu trebuie sa ai o masina foarte scumpa sau de lux pentru a putea beneficia de avantajele reale pe care le ofera foliile de protectie LLumar. In conditiile de circulare care sunt in Romania, exista intotdeauna loc de un nivel mai inalt de protectie pentru masina ta. Daca iarna se imprastie material antiderapant, pe timp de vara, zgarieturile si ciupiturile in vopsea apar de la criblura si de la materialele utilizate pentru reparatiile de drumuri.

Multi dintre clienti au apelat la serviciile noastre dupa doar cateva saptamani sau luni de la cumpararea masinii lor.
Daca nu sunt aplicate folii de protectie, masina se avariaza foarte repede, doar circuland pe drumurile noastre!

 Asadar, alege cu incredere foliile de protectie PPF, marca LLumar! Te vei convinge imediat de eficienta si rezistenta lor, precum si de beneficiile de care o sa ai parte!

 

   Sau suna la : 0264.450.007 - 0748-144.622

Vezi mai jos ce beneficii ai de pe urma aplicarii foliei de protectie:

 
  • Protejeaza impotriva criblurii si a nisipului
  • Vopseaua de fabrica se mentine NOUA
  • Insectele, sarea si gainatul de pasare vor sta pe folie
  • Este pur si simplu invizibila pe caroserie
  • Luciul masinii creste semnificativ
  • Garantie de 5 ani ca nu crapa, nu ies bule si nu se decoloreaza + Stratul exterior al foliei se auto-vindeca dupa zgariere si rezista si la rugina!
Folia de protectie a caroseriei (Paint Protection Film) nu necesita o intretinere speciala.
Se spala la fel ca si inainte fara folie. Este fabricat dintr-un poliuretan foarte puternic si extrem de rezistent dar este si usor formabil dupa toate curburile masinii.
Contacteaza-ne pentru oferta de pret!

Vezi mai multe

Ce este folia paint protection?

Cu totii cunoastem folia de ecran la telefoane, dar despre folia pentru masini ai auzit?

O masina cu vopseaua ciupita si un telefon spart...Vezi asemanarea?

Platinum Paint Protection
Folia Paint Protection poate fi: Standard, Self-Healing, Platinum
Pachete de protectie

 Ti-am pregatit 4 pachete de protectie 

Copyright © Masterfol 2021  | 
Folii protectie
 Contact