» Home »
Noul sediu

 

Despre Masterfol si noul sediu deschis pentru Clujeni!

Totul a inceput din anul 2000, de cand incercam sa va oferim cele mai de calitate servicii de folii auto si reparatii parbrize. Am inceput sa fim cunoscuti datorita foliilor auto LLumar si a reparatiilor de parbrize. Dupa aceea ne-am extins paleta de servicii prin infolierea geamurilor de cladiri si birouri cu folii impotriva caldurii solare.

De-a lungul aniilor am incercat sa ne mentinem pe primul loc atat in domeniul foliilor de geamuri plane (cladiri) cat si in domeniul foliilor auto. Speram ca am si reusit :).

Timp de 14 ani am stat la dispozitia clientilor nostri in centrul Clujului pe Calea Dorobantilor nr 17, intr-o curte mai putin incapatoare. Solicitarile cresteau de la an la an, asadar aveam tot mai mare nevoie de o curte incapatoare si posibilitatea de a oferii clientiilor servicii si conditii profesionale de inalta calitate.

 

Inceperea constructiei 

 

 

 • In data de 13.06.2014 au inceput lucrarile propiu zise. Tractorul a pornit motorul si s-a apucat de sapat fundatia cladirii. Dupa cateva saptamani baietii au terminat de sapat si de turnat fundatia cladirii.

 • Cladirea a inceput sa prinda contur la foarte scurt timp de la inceperea ei. Ca la orice constructie mai mare, apar nereguli care intarzie lucrariile sau cresc bugetul alocat constructiei, dar am trecut cu bine peste toate si am continuat constructia cu pasi repezi.

 • In data de 26.07.2014 au inceput deja sa creasca din pamant, stalpii de sustinere al noului sediu. Deja ne si imaginam pe unde o sa intre masiniile "nerabdatoare" inainte de infoliere :).

 • Se monteaza placile si se toarna podeaua etajului unde vor fi amplasate spatiile de birouri si depozitul.

 • Peretii din interior sunt cladite in mare parte. Se monteaza totadata si panourile sandwich pe exterior.

 • Ne-am gandit si pentru la iarna sa nu ne fie frig la picioare, asadar am montat incalzire in pardoseala.

 • In sfarsit se toarna pardoseala dupa care se elicopterizeaza toata suprafata.

 • S-a montat si poarta de la hala mare iar in curte s-au apucat de montat pavajele.

 • Curtea este finalizata. S-a montat reclama luminoasa si luminile de pe cladire.

 


 

Terminarea noului sediu Masterfol

 

Asadar in 2015 am reusit sa punem pe picioare cel mai mare atelier de Folii Auto din Transilvania sau chiar din toata Romania.

Noul sediu este situat pe strada Plevnei nr 42 (vis-a-vis de Lemnconfex) in zona industriala a Clujului.

Trebuie retinut insa ca sediul a fost construit, finisat, si amenajat intr-un timp record. La sfarsitul lui Ianuarie, sediul era gata doar ca urma sa se monteze reteaua de internet si de telefonie, etc. 

Cu toate ca termenul de finalizare a fost depasit, noul sediu a fost terminat in timp record!

 

Curtea este doar a noastra si nu trebuie sa o impartim cu nimeni, avem spatiul dorit cu hala incapatoare (aproximativ 9 masini + 1 autocar), receptie moderna si spatioasa cu sala de asteptare, spatiu de birouri + alte facilitati. Noul sediu este unul de ultima generatie si este construit conform standardelor europene.

Noul sediu are parcari multe si o curte incapatoare, ateliere cu capacitate de pana la 9 masini sau 5 masini si un autocar (sau cap tractor), sala de asteptare moderna, conditii de ultima generatie.

Cand ne treceti pragul, vrem sa simtiti ca masina dvs este in cele mai bune maini. Am gandit un sistem extraordinar prin care sa oferim clientiilor nostri tot ce este mai bun, in conditii extrem de placute.

 

Activitatiile noastre principale au ramas in continuare urmatoarele :

 • Folii protectie solara si antiefractie pentru geamuri cladiri cu deplasare la domiciliu,

 • Folii Auto (protectie solara si antiefractie),

 • Colantare Auto partiala sau integrala (cu o paleta larga de culori si nuante),

 • Reparatii parbrize (ciobituri si fisuri),

 • Reconditionare Faruri (polishare profesionala si aplicare folie de protectie).

Pe langa acestea oferim si servicii de curatare a sistemului de climatizare, Aplicare solutie chimica pe parbriz (impotriva stropilor de ploaie).

 

 

Echipa Masterfol va fi extinsa cu scopul de a va oferi cele mai de calitate lucrari.

 

Copyright © Masterfol 2018. Webdesign by Softimpera  | 
Noul sediu Masterfol
 Contact