» Home »

Folii decor pentru acasa

Nu vei pierde din lumina naturala si astfel nu vor vedea la tine in casa nici trecatorii sau vecinii curiosi. 
 
Cele mai importante aspecte ale casei tale, sunt geamurile.
Cu doar putina cunoastere a foliilor decorative, te vei uita la suprafetele si ferestrele de sticla intr-o lumina complet diferita. Exista posibilitatea de a imbunatatii designul, intimitatea, luminozitatea si multe altele.

Foliile decorative sunt gandite cu grija pentru a ajuta imaginatia si pentru a completa orice viziune de stil, de la traditional pana la modernism. Sunt, de asemenea extrem de practice, oferind diferite grade de transparenta si intimitate, pentru a te ajuta sa rezolvi problemele de design dar si de confort. Pregateste-te sa visezi si sa experimentezi.

Creaza spatii private care se simt deschise si aerisite cu ferestrele decorative. Cu finisaje matlasate si translucide, iti asiguri intimitatea fara a sacrifica lumina naturala. Foliile sunt ideale pentru aplicatii interioare de geam, cum ar fi  geamurile toaletelor sau chiar si pe geamurile de la dressing. La fel de bine sa pot aplica si pe geamurile subsolurilor, sau pe orice geam care are vedere spre strazi, alei, trotuare, sau pentru a indeplini obiectivele de design interior. Costurile sunt mult mai mici decat cele al sticlei gravate din fabrica.


Iata cateva modele de folii decor


 
 
Powered by flickr embed.
Contacteaza-ne pentru oferta de pret!

Vezi mai multe

Folii protectie solara

Te-ai saturat de caldura insuportabila din locuinta?
Problema cea mai mare este ca soarele incalzeste toata locuinta prin ferestre, chiar daca ai jaluzele trase. Acestea se incalzesc si radiaza caldura in continuare. Daca vrei sa blochezi caldura solara, ai nevoie de folii reflexive.

Folii protectie UV

Foliile protectie UV inlatura principalele cauze ce pot duce la decolorarea sau chiar deteriorarea mobilierului, a covorului sau a obiectelor din casa. Prin aplicarea foliilor pentru protectie UV, 99% din raze sunt absorbite.


Folii antiefractie
  • Securizare geamuri, importiva efractiei
  • Protectie familiei imptriva ranirii cu cioburi
Copyright © Masterfol 2021  | 
Folii decorative / sablate pentru acasa
 Contact