» Home »
FOLII CLADIRI - Pentru acasa » Folii protectie UV

Scapa de razele UV si protejeaza-ti casa


Foliile protectie UV inlatura principalele cauze ce pot duce la decolorarea sau chiar deteriorarea mobilierului, a covorului sau a obiectelor din casa. Prin aplicarea foliilor pentru protectie UV, 99% din raze sunt absorbite.
 
Folii UV CL pentru casa ta
 
Foliile UV CL se adreseaza celor care tin la sanatatea lor. Mai exact, efectul de filtrare a razelor ultraviolete este principalul beneficiu pe care il ofera acest tip de folie de protectie.
 
Multe dintre solicitarile pentru folii UV CL au venit din partea celor care locuiesc in case sau vile, in zone rezidentiale. Acesti oameni au inteles importanta unui factor de protectie adecvat si suficient de puternic pentru sanatatea lor si a membrilor familiilor lor. Chiar daca au sistem de climatizare, casele cu suprafete vitrate mari sunt expuse riscurilor asociate razelor UV. Pentru a preveni problemele de acest fel si pentru a-ti mentine sanatatea si a celor dragi, te invitam sa iei legatura cu noi.
 
Iti vom pune la dispozitie un mijloc de control eficient al efectului daunator al soarelui: aceste nu sunt altceva, decat foliile de protectie UV CL.
 
Este stiut si faptul ca razele solare contin, printre altele si raze ultraviolete (UV).
 
Ca orice exces, expunerea indelungata la razele UV poate avea efecte daunatoare asupra sanatatii oamenilor (imbatranirea prematura a pielii sau chiar cancer de piele, samd).
 
Fapt ce ia determinat prezentatorii meteo sa includa in portofoliu si avertizarile referitoare la razele UV.
 
Razele UV se impart in 3 mari categorii:
 

  • UVa (315 - 380 nm)
  • UVb (280 - 315 nm)
  • UVc (100 - 280 nm)
 
Aplicarea foliilor de protectie UV inseamna un plus de confort si de siguranta pentru tine si familia ta. Aceste folii filtreaza razele UV emise de soare, inlaturand, astfel, efectul daunator pe care actiunea acestor raze il poate avea asupra sanatatii tale.
De asemenea, foliile  pentru protectie UV inlatura principalele cauze ce pot duce la decolorarea sau chiar deteriorarea mobilierului, a covorului sau a obiectelor din birou sau din casa. Prin aplicarea foliilor pentru protectie solara, 99% dintre razele UV sunt absorbite si pana la 79% din energia solara (caldura) estereflectata (respinsa). Pana si lumina vizibila este cu mult redusa (pana la 15%). Acest lucru are, in mod sigur, un efect benefic asupra mentinerii sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.
 
Protejarea copiilor
Cei mai afectati de razele UV sunt, insa, copiii. Pielea acestora este prea tanara pentru a filtra razele daunatoare, iar consecintele pot fi grave. Nici ochii copiilor nu pot face fata expunerii indelungate la raze UV, ceea ce inseamna ca o calatorie mai lunga pe timp de vara, spre exemplu, s-ar putea transforma intr-un adevarat chin.
Pentru o mai buna protectie a sanatatii copiilor, dar si a propriei dumneavoastra sanatati, va recomandam sa aplicati folii de protectie solara pe geamurile locuintei. Astfel, veti fi mai protejati de efectele nocive ale razelor UV si va veti putea bucura si mai mult de timpul petrecut impreuna.
Nu trebuie, insa, sa ne credeti pe cuvant. Link-ul de mai jos este catre un articol din presa scrisa referitor la actiunea razelor UV si efectele negative pe care acestea le pot avea in special asupra corpului uman. De asemenea, numeroasele avertismente din presa (TV, radio, presa scrisa) cu privire la razele UV sunt, fara indoiala, un motiv in plus pentru ca dumneavoastra sa va luati masurile de precautie si de protectie necesare impotriva razelor UV.
 
Citeste articolul aparut referitor la razele UV la www.medicina-naturista.ro

Contacteaza-ne pentru oferta de pret!

Vezi mai multe

Folii protectie solara

Te-ai saturat de caldura insuportabila din locuinta?
Problema cea mai mare este ca soarele incalzeste toata locuinta prin ferestre, chiar daca ai jaluzele trase. Acestea se incalzesc si radiaza caldura in continuare. Daca vrei sa blochezi caldura solara, ai nevoie de folii reflexive.

Folii antiefractie
  • Securizare geamuri, importiva efractiei
  • Protectie familiei imptriva ranirii cu cioburi
Folii decor
Foliile decor sunt montate cel mai des pe geamurile toaletelor sau chiar si pe geamurile de la dressing. La fel de bine sa pot aplica si pe geamurile subsolurilor, sau pe orice geam care are vedere spre strazi, alei, trotuare, etc.
Copyright © Masterfol 2021  | 
Folii protectie UV
 Contact