» Home »
FOLII CLADIRI - Pentru acasa » Folii protectie solara

Te-ai saturat de caldura insuportabila din locuinta?


Problema cea mai mare este ca soarele incalzeste toata locuinta prin ferestre, chiar daca ai jaluzelele trase. Acestea se incalzesc si radiaza caldura in continuare. Daca vrei sa blochezi caldura solara, ai nevoie de folii reflexive.


Problema cea mai mare, este ca soarele bate direct in casa, chiar daca ai jaluzelele trase, caldura odata intrata, acolo ramane.

Dupa o zi de munca, nu te poti odihni pentru ca e prea cald, nici la televizor nu te poti uita pentru ca lumina bate direct pe el si nu vezi nimic...la laptop acelasi lucru...Inainte sa te enervezi, te linistim si iti spunem ca daca vrei sa blochezi caldura solara, razele UV dar si lumina orbitoare, ai nevoie de folii reflexive pe geamurile casei.

 

 

Contacteaza-ne pentru oferta de pret!

Vezi mai multe

Folii protectie UV

Foliile protectie UV inlatura principalele cauze ce pot duce la decolorarea sau chiar deteriorarea mobilierului, a covorului sau a obiectelor din casa. Prin aplicarea foliilor pentru protectie UV, 99% din raze sunt absorbite.


Folii antiefractie
  • Securizare geamuri, importiva efractiei
  • Protectie familiei imptriva ranirii cu cioburi
Folii decor
Foliile decor sunt montate cel mai des pe geamurile toaletelor sau chiar si pe geamurile de la dressing. La fel de bine sa pot aplica si pe geamurile subsolurilor, sau pe orice geam care are vedere spre strazi, alei, trotuare, etc.
Copyright © Masterfol 2021  | 
Folii protectie solara
 Contact