» Home »

Folii decor - Pentru companii

Ai colegi care vor sa intre in birou cu tot cu geamul de la usa, sau vrei doar sa ai mai multa intimitate in birou, dar totusi sa ai putina vibizilitate prin geamul de la usa?
 
E momentul sa adaugam cateva dungi de decor pe usi sau pe peretii despartitori dintre birouri. Poti alege si din cateva modele cu buline sau diferite mixuri de dungi.
Foliile decor se aplica pe geamuri fie in scopuri decorative, fie pentru delimitarea spatiilor de birouri.
Foliile decor sunt disponibile in variante mai mult sau mai putin opace, de la alb la nuante maronii. Aceste folii asigura, printre altele, un plus de discretie celor care lucreaza la calculator.

 

Totodata, foliile decor pot fi folosite pentru a face mai usor de observat usile si peretii de sticla.
Se evita, astfel, diverse accidente ce pot avea loc ca urmare a imposibilitatii de a percepe corect asemenea obstacole. Asadar, pe langa aspectul elegant pe care il confera suprafetei acoperite, foliile decor contribuie la prevenirea incidentelor ce pot aparea in conditiile unei marcari necorespunzatoare sau a lipsei unei marcari aplicate pe geamuril, pereti sau pe usile din sticla.
Din acest punct de vedere, foliile decor joaca un rol dublu : ofera un efect decorativ deosebit, iar, pe de alta parte, contribuie la siguranta locurilor de munca.
 
Aplicarea foliilor decor nu au doar un efect vizual placut, ci si unul benefic, de asigurare al unui mediu de lucru corespunzator.
 
Geamurile despartitoare de la birouri permit vizibilitatea, deranjand activitatea ambelor persoane aflate in cele doua parti. Pentru a corecta acest neajuns s-au creat foliile decor. Exista in mai multe variante, de la total opace pana la doar putin vizibile.
 
Usile, peretii despartitori (glasswand-uri) confectionate integral din sticla aduc pericolul de a nu fi observati din timp. Pentru a face aceste obiecte atat de estetice vizibile, se aplica folii decor, astfel dispare pericolul de accidentare prin contactul direct cu ele.
 
Foliile decor - cum denumirea sugereaza - decoreaza geamurile interioare a birourilor oferind o personalitate aparte. Solicita acum o oferta personalizata! Iata cateva modele de folii décor
 
Scrie-ne toate amanuntele necesare (scopul aplicarii foliilor, aspectul vizual urmarit, suprafata estimativa a geamurilor, accesibilitatea geamurilor – inaltimea la care se gasesc - ,locatia cladirii) si vom raspunde in cel mai scurt timp cu mai multe variante de folii care se potriveste scopului tau.

Contacteaza-ne pentru oferta de pret!
/>
 
 
Powered by flickr embed.

Vezi mai multe

Protectie solara si UV

Te deranjeaza lumina puternica a soarelui si ti se supraincalzeste biroul? Esti sensibil la aerul conditionat? Sau, pur si simplu, vrei intimitate in propriul birou?

Protectie UV pentru vitrine

Cel mai mare cosmar al unui proprietar de magazin cu exponate in vitrina, este soarele care ataca produsele expuse, le decoloreaza si "le distruge" pana in adancul materialului. 

Folii antiefractie
  • Securizare geamuri de birou importiva spargerii
  • Folii antiefractie pentru Analiza de risc
  • Protectie impotriva cioburilor in scoli si gradinite
  • Protectie impotriva cioburilor la locul de munca
Protectie Solara Policarbonat

Protejeaza suprafetele mari de policarbonat sau sticla (termopan).

Cel mai indicat este folosirea la hale industriale cu suprafata mare de luminatoare.

Copyright © Masterfol 2021  | 
Folii decorative / sablate pentru birou
 Contact