» Home »
FOLII CLADIRI - Pentru companii » Protectie solara si UV

Te deranjeaza lumina puternica a soarelui si vrei intimitate in propriul birou?

Nu vezi monitorul de la lumina puternica si se supraincalzeste biroul? Multe intrebari...dar totusi, care este raspunsul?


 
 
Poti scapa de innabuseala si de lumina puternica a soarelui, singura solutie la problemele tale este folia de protectie solara! 
 
Dupa aplicarea foliilor de protectie solara pe geamurile termopan:
- Incaperile nu se vor incalzi pe parcursul zilei, avand un climat placut
Vei vedea monitorul fara probleme.
Aerul conditionat nu trebuie sa-ti sufle in ceafa si sa te racesti dupa cateva ore.
 
 

Foliile pentru protectie solara sunt disponibile pentru suprafetele vitrate ale cladirilor.
CP Films este singurul producator de folii care incorporeaza un strat absorbant UV inclusiv la foliile pentru geamuri plane (cladiri)! Prin aplicarea foliilor de protectie solara pe geamurile plane ale cladirilor, 99% dintre razele UV sunt absorbite.
De asemenea, foliile resping pana la 87% din caldura emisa de soare, iar lumina excesiva se reduce pana la 15%. Spre deosebire de produsele care contin agentul de absorbire doar in adeziv, foliile LLumar va protejeaza mult mai eficient impotriva razelor UV.
Folie protectie solara


Geamul termopan permite supraincalzirea birourilor pe timp de vara, iar geamurile sunt facute in asa fel incat sa reduca pe cat posibil, pierderea caldurii din incapere, dar in fata razelor solare sunt ineficiente.

Pentru a reduce supraincalzirea spatiilor, va oferim foliile cu protectie solara LLumar, care reflecta pana la 87% energie solara! Se incinge biroul pe timp de vara? Consuma prea mult sau este ineficienta instalatia de climatizare?

Solutia pentru aceste probleme o reprezinta foliile cu protectie solara. Sunt disponibile intr-o varietate mare de culori si cu intensitati diferite . Un alt efect negativ, este soarele care deranjeaza in timpul lucrului la calculatoare. Lumina intensa a soarelui, cauzeaza problemele, iar aceste trec de geamurile clasice.


Foliile cu protectie solara reduc luminozitatea geamurilor, pentru a putea lucra in conditii optime, contribuind astfel la cresterea productivitatii societatii dvs.

Geamurile permit vizibilitatea in interior, ceea ce este chiar neplacut, mai ales cand se opresc trecatorii si se uita in incaperea in care va desfasurati activitatea
.Protectie solara speciala

Pentru cazurile speciale cand nu este posibila aplicarea foliilor pe partea din interior, CP Films a creat si dezvoltat foliile exterioare de protectie solara Helios. De ce sunt aceste folii speciale? In primul rand, foliile exterioare de protectie solara se aplica, asa cum sugereaza si denumirea, pe exteriorul geamului. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei inovatoare cu care sunt produse, tehnologie care le face rezistente la factorii externi daunatori. Foliile speciale de protectie solara sunt acoperite cu cel mai durabil strat antizgariere din industrie!


Astfel, foliile exterioare de protectie solara rezista la conditii meteo nefavorabile: ploaie, vant, inghet, bataia soarelui, precum si la spalari repetate. In al doilea rand, foliile cu aplicare exterioara va ofera absolut toate avantajele de care va puteti bucura si in cazul foliilor cu aplicare interioara. Si, ca sa va demonstram cat de eficiente si durabile sunt foliile exterioare de protectie solara, va oferim 7 ani garantie pentru montarea pe exteriorul suprafetelor verticale! Nu mai astepta! Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata si consultanta de specialitate!Toate foliile pentru geamuri cladiri pe care le comercializam absorb razele UV in proportie de pana la 99%! Greu de crezut? Ei bine, rezultatul este cat se poate de real: indiferent de intensitatea culorii, foliile de protectie solara (inclusiv cele transparente) chiar isi merita denumirea. V-am convins, nu-i asa? Noi va putem ajuta sa aveti grija de sanatatea dumneavoastra, a familiei dumneavoastra sau a angajatilor din companie. Va invitam sa ne contactati pentru o oferta personalizata si consultanta de specialitate! Nu mai astepta! Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata!


Scapa de razele UV si protejeaza-ti biroul

Razele solare si implicit razele UV-ului, distrug atat sanatatea cat si interiorul birourilor. Pe langa pielea ta care este expusa la raze solare, vor avea de suferit mobilierele, covoarele si toate obiectele care stau in calea solarelui si al razelor UV.

Cand stai cu orele la birou, sansele ca razele UV sa bata pe tine sunt destul de mari. Daca tragi draperiile sau chair jaluzelele, ai "alungat" toata lumina naturala, trebuie sa aprinzi lumina, ti se face somn, nu ai contact cu privelistea de afara...deci faci mai mult rau decat bine.

Acuma o sa zici: "- Nici cum nu-i bine...Daca trag jaluzelele de ce le trag, daca le las asa, imi dauneaza razele solare...Nici cum nu e bine pentru voi... ce sa fac atunci?"

Iar noi sa-ti raspundem: "- Nici o problema! Exista solutie pentru toate aceste probleme care tin de razele solare, dar si de razele UV. Cea mai cunoscuta solutie, care a fost inventata tocmai cu scopul de a te proteja de razele daunatoare ale UV-ului, dar totodata sa-ti ofere si lumina naturala si implicit conditii placute de munca la birou, este folia de protectie UV."

In functie de scopul aplicarii, venim sa facem masuratori, sa vedem despre ce suprafata este vorba si sa recomandam cea mai buna solutie, in functie de posibilitati. Au fost cazuri in care s-au ales foliile care ofera si protectie solara dar si protectie UV. Depinde cum se doreste, cu reducerea luminii solare, sau doar reducere razelor UV dar sa ramana aceasi intensitate de lumina... Sunt variante transparente, care nici nu se observa vizual ca ar fi aplicate pe geamuri, dar sunt si variante mai inchise, vazut din exteror ofera un efect reflexiv (de tip oglinda).

Din interior se vede afara si ajuta foarte mult munca la calculator sau laptop, deoarece monitorarele nu vor mai reflecta lumina intrata pe ferestre. Acestea sunt cele mai solicitate folii la companiile de IT, unde cei care lucreaza la sutele de calculatoare si laptopuri, tau nevoie de confortul oferit de foliile reflexive. Acest efect de tip oglinda se schimba la lasarea intunericului, deoarece in interior va fi lumina mai puternica decat afara. 
Contacteaza-ne pentru oferta de pret!

Vezi mai multe

Protectie UV pentru vitrine

Cel mai mare cosmar al unui proprietar de magazin cu exponate in vitrina, este soarele care ataca produsele expuse, le decoloreaza si "le distruge" pana in adancul materialului. 

Folii antiefractie
  • Securizare geamuri de birou importiva spargerii
  • Folii antiefractie pentru Analiza de risc
  • Protectie impotriva cioburilor in scoli si gradinite
  • Protectie impotriva cioburilor la locul de munca
Folii decor
Ai colegi care vor sa intre in birou cu tot cu geamul de la usa, sau vrei doar sa ai mai multa intimitate in birou, dar totusi sa ai putina vibizilitate prin geamul de la usa?
Protectie Solara Policarbonat

Protejeaza suprafetele mari de policarbonat sau sticla (termopan).

Cel mai indicat este folosirea la hale industriale cu suprafata mare de luminatoare.

Copyright © Masterfol 2021  | 
Folii protectie solara
 Contact