» Home »
FOLII CLADIRI - Pentru companii » Protectie UV pentru vitrine

Ai magazin cu vitrina si esti nevoit sa arunci exponatele?

Nu mai pierde bani din cauza produselor distruse de razele solare (UV)!


Cel mai mare cosmar al unui proprietar de magazin cu exponate in vitrina, este soarele care ataca produsele expuse, le decoloreaza si "le distruge" pana in adancul materialului. Daca ai un astfel de magazin stii exact despre ce vorbim.

Venim in ajutorul tau si dorim ca impreuna cu tine sa stopam deteriorarea produselor expuse in vitrine cu ajutorul foliilor UV CL. Acestea sunt ideale pentru geamurile vitrinelor, unde transparenta este extrem de importanta.
 

Specialistii nostri au fost solicitati de foarte multe ori pentru a aplica aceste folii pe vitrinele diferitelor magazine:

  • shop-uri cu telefoane mobile
  • magazine cu haine si accesorii
  • magazine de incaltaminte


Fiind transparente, foliile UV CL nu numai ca permit o buna vizibilitate catre exponate, dar le si protejeaza impotriva decolorarii sau deteriorarii. Astfel, hainele expuse in vitrina isi pastreaza culorile timp indelungat, iar componentele telefoanelor mobile sau ale aparatelor electrocasnice, spre exemplu, nu risca sa se crape sau sa se degradeze.

Asadar, daca ai nevoie de protectie impotriva razelor UV, contacteaza-ne acum! Vei primi o oferta personalizata, in functie de cerintele si preferintele tale, dar si consultanta de specialitate!

Contacteaza-ne pentru oferta de pret!

Vezi mai multe

Protectie solara si UV

Te deranjeaza lumina puternica a soarelui si ti se supraincalzeste biroul? Esti sensibil la aerul conditionat? Sau, pur si simplu, vrei intimitate in propriul birou?

Folii antiefractie
  • Securizare geamuri de birou importiva spargerii
  • Folii antiefractie pentru Analiza de risc
  • Protectie impotriva cioburilor in scoli si gradinite
  • Protectie impotriva cioburilor la locul de munca
Folii decor
Ai colegi care vor sa intre in birou cu tot cu geamul de la usa, sau vrei doar sa ai mai multa intimitate in birou, dar totusi sa ai putina vibizilitate prin geamul de la usa?
Protectie Solara Policarbonat

Protejeaza suprafetele mari de policarbonat sau sticla (termopan).

Cel mai indicat este folosirea la hale industriale cu suprafata mare de luminatoare.

Copyright © Masterfol 2021  | 
Folii protectie UV
 Contact