» Home »
FOLII CLADIRI - Pentru companii » Folii antiefractie

Securizare geamuri de birou impotriva spargerii


Te-ai gandit cum ar fi ca intr-o dimineata sa iti gasesti geamurile sparte si calculatoarele furate iar stocul de marfa si materialele devastate?
 
 
Probabil ti-a trecut prin cap asa ceva si tocmai din acest motiv ai incheiat contractul cu firma de protectie si paza, pentru a interveni indata ce primeste semnalul de alarma. La ceea ce nu te-ai gandit este ca ei actioneaza doar dupa semnalarea spargerii. Oricat de operativi ar fi si oricat de rapid s-ar prezenta la fata locului, exista totusi riscul, ca pana la sosirea lor hotii sa dispara cu ceea ce este mai valoros pentru tine. Pentru asta trebuie prevenita efractia.
Chiar si firmele de paza si protectie recomanda aplicarea foliilor antiefractie.
Consecintele pot fi neplacute :

  • Din ziua constatarii spargerii veti avea "noi colegi" (Politistii Criminalisti) care vor mazgalii cu praf negru toate suprafetele posibile pentru prelevarea probelor (amprentelor).
  • Urmand amprentarea tuturor persoanelor din partea firmei care au avut acces  
  • Trebuie sa-ti amani programul zilei respective, pentru a face inventarul produselor / obiectelor (bani, documente valoroase, diverse acte, birotica, marfa, stoc, obiecte de inventar, consumabile, etc)
  • Daca ai "norocul"  sa-ti fure si Laptopului sau PC-ul cu toate datele si informatiile confidentiale, nu ai decat sa speri ca vor fi prinsi in cel mai scurt timp si asta inainte ca informatiile sa ajunga la locul nepotrivit.
  • Plus audieri, interogari si declaratii pana la nesfarsit. 
Preveniti efractia!
Nu permiteti hotilor sa va fure lucrurile pentru care ati muncit atat de mult!


Contacteaza-ne pentru oferta de pret!

Vezi mai multe

Protectie solara si UV

Te deranjeaza lumina puternica a soarelui si ti se supraincalzeste biroul? Esti sensibil la aerul conditionat? Sau, pur si simplu, vrei intimitate in propriul birou?

Protectie UV pentru vitrine

Cel mai mare cosmar al unui proprietar de magazin cu exponate in vitrina, este soarele care ataca produsele expuse, le decoloreaza si "le distruge" pana in adancul materialului. 

Folii decor
Ai colegi care vor sa intre in birou cu tot cu geamul de la usa, sau vrei doar sa ai mai multa intimitate in birou, dar totusi sa ai putina vibizilitate prin geamul de la usa?
Protectie Solara Policarbonat

Protejeaza suprafetele mari de policarbonat sau sticla (termopan).

Cel mai indicat este folosirea la hale industriale cu suprafata mare de luminatoare.

Copyright © Masterfol 2021  | 
Folii reflexive
 Contact